Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FOODINI, Barcelona, SPAIN

ΑρχικήFuture Food TodayFOODINI, Barcelona, SPAIN
spot_img

FOODINI – BROUGHT TO YOU BY NATURAL MACHINES

Foodini is a 3D food printing kitchen appliance that enables you to personalize food, eat healthier, improve kitchen efficiency and lower food waste. Print using your own real, natural, fresh ingredients – customize foods, nutrition, and presentation, printing the amount you need and nothing more.

HOW IT WORKS

Essentially Foodini is a very clean system that pushes food down the capsule, through the nozzle, and prints it. A precision control system moves the capsule in a very accurate way, creating shapes which then can be stacked layer upon layer to become truly 3 dimensional creations. Foodini uses state of the art technology, hardware & software, and the power of the internet so that making your new creations is easy as pie.

PRINTING IS JUST THE BEGINNING

Center piece, side dish or garnish, Foodini augments and elevates the capabilities of your kitchen. Creations can be served or plated directly, baked in the oven, frozen, dehydrated… as you wish. Once you have your favorite dish optimised you can save it on the Foodini Creator app and print it precisely time and time again.

WHO USES FOODINI?

Foodini is currently helping many people around the world elevate their creative food potential. People from over 90 countries have reached out to us asking about Foodini. It is used by restaurants, food service providers, food manufacturers, education and research institutes, nutrition and health companies… plus many, many more.

PROFESSIONAL KITCHENS, RESTAURANTS AND DINING EXPERIENCES

Exceed customer expectations and differentiate your business by creating designer food with Foodini. Create wow factors: fascinating food designs, present food in extraordinary ways, and customize dishes to amaze your customers.

READ MORE

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθροyfood, UK
Επόμενο άρθροMushlabs, Hamburg, GERMANY

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιομηχανία τροφίμων: Ανεπαρκείς οι πρακτικές διαχείρισης νερού σύμφωνα με έκθεση

Οι περισσότερες εταιρείες τροφίμων έχουν αδύναμες ή καθόλου πρακτικές διαχείρισης νερού, σύμφωνα με έκθεση της Morningstar.

Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για τις συσκευασίες

Θεσπίζεται συγκεκριμένο ποσοστό επαναχρησιμοποιούμενων ή επαναπληρούμενων συσκευασιών που θα πρέπει να προσφέρουν οι εταιρείες στους καταναλωτές.

Ελληνικό γιαούρτι: Μελέτη για τον εμπλουτισμό του με πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς λακτόζη

Ενθαρρυντικά για την γαλακτοβιομηχανία είναι τα ευρήματα επιστημονικής μελέτης για την παραγωγή ελληνικών γιαουρτιών για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα