Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

FOODINI, Barcelona, SPAIN

ΑρχικήFuture Food TodayFOODINI, Barcelona, SPAIN
spot_img

FOODINI – BROUGHT TO YOU BY NATURAL MACHINES

Foodini is a 3D food printing kitchen appliance that enables you to personalize food, eat healthier, improve kitchen efficiency and lower food waste. Print using your own real, natural, fresh ingredients – customize foods, nutrition, and presentation, printing the amount you need and nothing more.

HOW IT WORKS

Essentially Foodini is a very clean system that pushes food down the capsule, through the nozzle, and prints it. A precision control system moves the capsule in a very accurate way, creating shapes which then can be stacked layer upon layer to become truly 3 dimensional creations. Foodini uses state of the art technology, hardware & software, and the power of the internet so that making your new creations is easy as pie.

PRINTING IS JUST THE BEGINNING

Center piece, side dish or garnish, Foodini augments and elevates the capabilities of your kitchen. Creations can be served or plated directly, baked in the oven, frozen, dehydrated… as you wish. Once you have your favorite dish optimised you can save it on the Foodini Creator app and print it precisely time and time again.

WHO USES FOODINI?

Foodini is currently helping many people around the world elevate their creative food potential. People from over 90 countries have reached out to us asking about Foodini. It is used by restaurants, food service providers, food manufacturers, education and research institutes, nutrition and health companies… plus many, many more.

PROFESSIONAL KITCHENS, RESTAURANTS AND DINING EXPERIENCES

Exceed customer expectations and differentiate your business by creating designer food with Foodini. Create wow factors: fascinating food designs, present food in extraordinary ways, and customize dishes to amaze your customers.

READ MORE

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα