Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έλληνες Κτηνοτρόφοι: Συνάντηση με τον ΥφΑΑΤ Σ. Κεδίκογλου

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΈλληνες Κτηνοτρόφοι: Συνάντηση με τον ΥφΑΑΤ Σ. Κεδίκογλου
spot_img

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εμπλεκομένων φορέων αναφορικά με τις αλλαγές και προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη των ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ, κ. Κώστα Μπαγινέτα.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ένωσης της Φυλής Χολστάιν Ελλάδας,  κ. Ηλίας Κοτόπουλος.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των παραγωγών υπέβαλλαν σειρά προτάσεων και ενημέρωσαν για τα προβλήματα του κλάδου τους, όπως το μέλλον των επιδοτήσεων βάσει των συνδεδεμένων ενισχύσεων για τη νέα προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Ο ΥφΑΑΤ αφού επιβεβαίωσε τη στήριξη της κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα, διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν βελτιωτικές αλλαγές στο νέο Στρατηγικό Σχέδιο, επανέλαβε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στους παραγωγούς και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης της κτηνοτροφίας.

Τέλος, ζήτησε την άμεση προετοιμασία, προς αξιολόγηση από το ΥΠΑΑΤ, σχετικών προτάσεων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα