ΑρχικήΝέαAlert: έκτακτη ανακοίνωση από τα super market My Market

Alert: έκτακτη ανακοίνωση από τα super market My Market

cibum team

Πριν από λίγες ημέρες τα super market Σκλαβενίτης ενημέρωσαν τους πελάτες τους για παράνομο διαγωνισμό με σκοπό να εξαπατηθούν οι χρήστες του διαδικτύου και κάλεσε τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο δήθεν διαγωνισμός του Σκλαβενίτη υποσχόταν δωροεπιταγές της αλυσίδας, αξίας 800 ευρώ, με δέλεαρ τη συμμετοχή σε ερωτηματολόγιο. 

Τώρα και τα My Market προειδοποιούν τους καταναλωτές για προσπάθεια εξαπάτησης τους και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:

- Advertisement -

Τις τελευταίες ημέρες αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα ψευδούς πληροφόρησης για διενέργεια διαγωνισμών και προωθητικών ενεργειών από την εταιρεία μας. Τα κρούσματα που έχουν σημειωθεί αφορούν σε τηλεφωνική επικοινωνία, κληρώσεις μέσω κοινωνικών δικτύων και σε μηνύματα κινητής τηλεφωνίας, μέσω των οποίων καλούνται οι παραλήπτες, επισκέπτες και πελάτες μας να προσέλθουν στα My market γιατί δύνανται ή έχουν ήδη κερδίσει δωροεπιταγές μεγάλης αξίας για εξαργύρωση στα καταστήματα μας. Η επικοινωνία ενδέχεται να λαμβάνει χώρα με τη μορφή αυτοματοποιημένου μηνύματος που ζητά από τον αποδέκτη να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες, όπως η πληκτρολόγηση του κινητού τηλεφώνου ή άλλου προσωπικού δεδομένου προκειμένου να μεταβεί στο επόμενο στάδιο και να διεκδικήσει το δώρο του. Επιπλέον, έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις στις οποίες διαγωνισμοί εντός πλαισίου κοινωνικών δικτύων, ζητούν από τους χρήστες να συμμετάσχουν με όποια μορφή αντίδρασης για να κερδίσουν δωροεπιταγές ή άλλου τύπου έπαθλα. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας όταν δέχεστε προσκλήσεις για συμμετοχή σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες ή διαγωνισμούς, διαβάζοντας με προσοχή τους όρους πριν την αποδοχή τους.

Στη περίπτωση που δεχθείτε κάποια κλήση, πρόσκληση ή πληροφορία με αντίστοιχο περιεχόμενο , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλες οι ενέργειές μας αναρτώνται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, την ψηφιακή εφαρμογή για smartphones (My market app), τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα, εντός του εκάστοτε καταστήματος του δικτύου μας καθώς και στο φυλλάδιο τακτικών προσφορών.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ευρωπαϊκός συναγερμός μετά από καταγγελία για νεκρό βάτραχο σε έτοιμη σαλάτα – Κίνδυνοι για την υγεία και συστάσεις

Τι αποκαλύπτουν επιστημονικές μελέτες για την παρουσία αμφιβίων σε έτοιμες σαλάτες και ποιους κινδύνους αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.

Αποκλειστικό: Πώς μια άδεια συσκευασία σαλάτας «ξεκλείδωσε» την έρευνα για επιδημία Salmonella – Η άμεση απάντηση των αρχών στο cibum

Τα αποκλειστικά στοιχεία που παραχώρησε η Σουηδική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας στο Cibum για την επιδημιολογική διερεύνηση της Salmonella Napoli.

Παιδική παχυσαρκία: Ο ΠΟΥ βάζει όρια στα φάρμακα και δίνει προτεραιότητα στη διατροφή και την άσκηση

Οι πρώτες παγκόσμιες οδηγίες για παιδιά και εφήβους δίνουν έμφαση στη διατροφή, τη φυσική δραστηριότητα και τη συμπεριφορική υποστήριξη