Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άντρας καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για δηλητηρίαση τροφίμων με επιβλαβείς χημικές ουσίες

ΑρχικήΝέαΆντρας καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για δηλητηρίαση τροφίμων με επιβλαβείς χημικές ουσίες
spot_img

Ένοχος δήλωσε άνδρας που κατηγορήθηκε για τοποθέτηση επιβλαβών χημικών ουσιών σε τρόφιμα σε πολλά καταστήματα σε κομητεία των ΗΠΑ.

Ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να τοποθέτησε επιβλαβείς χημικές ουσίες σε τρόφιμα σε πολλά καταστήματα λιανικής στην περιοχή του Phoenix της Arizona στις ΗΠΑ, ομολόγησε πρόσφατα την ενοχή του.

- Advertisement -

Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Αrizona, ο David Lohr, όπως ονομάζεται ο ένοχος θα εκτίσει 10 χρόνια φυλάκισης. Θα πληρώσει, επίσης, περίπου 390 ευρώ για αποζημίωση στα καταστήματα Albertsons και Safeway και θα υποβληθεί σε αξιολόγηση ψυχικής υγείας.

Οι κατηγορίες για τις οποίες κρίθηκε ένοχος περιλαμβάνουν μία για την πρόκληση για μία κατηγορία εγκληματικής ζημίας και δύο για προσθήκη δηλητηρίου ή άλλων επιβλαβών ουσιών σε τρόφιμα\ποτά.

Τον Μάιο του 2019, ο Lohr αντιμετώπισε 10 κατηγορίες σχετικά με παραποίηση τροφίμων στα καταστήματα Safeway, Walgreens, και Target στην Αριζόνα. Οι αρχές ανέφεραν ότι τα εγκλήματα έγιναν τον Οκτώβριο του 2018.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Lohr στο παρελθόν είχε επίσης κατηγορηθεί ότι έριξε υπεροξείδιο του υδρογόνου και χλωρίνη σε ψητό κοτόπουλο και άλλα είδη σε καταστήματα στην περιοχή του Los Angeles, αναφέρει η ιστοσελίδα WLBT. Ο Lohr συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2019 στη Βόρεια Καλιφόρνια, αφού έριξε υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, κανένας τραυματισμός δεν συνδέεται με καμία από τις περιπτώσεις παραβίασης τροφίμων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα