Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lidl: Ανάκληση παγωτού λόγω παρουσίας αιθυλενοξειδίου, στη Γαλλία

ΑρχικήPicksNews LineLidl: Ανάκληση παγωτού λόγω παρουσίας αιθυλενοξειδίου, στη Γαλλία
spot_img

Με ανακοίνωσή της η Reppel Conso της Γαλλίας ενημέρωσε το καταναλωτικό κοινό για μία ακόμη ανάκληση παγωτού.

Αυτή τη φορά ανακαλείται το προϊόν Deluxe Κορμός Παγωτό με γεύση λεμονιού και φράουλας.

Πηγή: Rappel Conso

Ο λόγος της ανάκλησης είναι η περιεκτικότητα του προϊόντος σε οξείδιο του αιθυλενίου, πάνω από το όριο που επιτρέπεται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Το προϊόν διακινήθηκε σε ολόκληρη τη Γαλλία μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Lidl.

Οι καταναλωτές κλήθηκαν να μην το καταναλώσουν και να το απορρίψουν ή να το επιστρέψουν στο σημείο αγοράς.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα