ΑρχικήΝέαΑσφάλεια Τροφίμων"Μα να πάει από μορταντέλα κύριε αυτέ μου;" - Ξεκαρδιστικό βίντεο της...

“Μα να πάει από μορταντέλα κύριε αυτέ μου;” – Ξεκαρδιστικό βίντεο της ΦΙΝΟΣ Φιλμ

1 λεπτά ανάγνωσης

Το video της ΦΙΝΟΣ Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων ήταν ξεκαρδιστικό, απολαυστικό, και μας θύμισε πως η έννοια της Ασφάλειας των Τροφίμων είναι διαχρονική!

Η ΦΙΝΟΣ Φιλμ τελευταία αφιερώνει video με σκηνές του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στις παγκόσμιες ημέρες που εορτάζονται κάθε φορά.

- Advertisement -

Εχθές, 7 Ιουνίου, ήταν η σειρά της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας Τροφίμων.

Τα αστέρια που παρελαύνουν από το εν λόγω video, εξαιρετικά λαμπερά: Χρόνης Εξαρχάκος, Φαίδων Γεωργίτσης, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Ρένα Βλαχοπούλου και τόσοι ακόμα!

- Advertisement -

Οι δε ατάκες, ξεκαρδιστικές, αναδύουν άρωμα… ασφάλειας τροφίμων! Τα σοκολατάκια που… μπορεί και να έχουν χαλάσει, σάπια ζαρζαβατικά στον μανάβη, θάνατος από “μορταντέλα” όπως χαρακτηριστικά λέει η Γεωργία Βασιλειάδου, κρέατα που βρίσκονται στο ψυγείο 3 ολόκληρους μήνες!

Και φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα επακόλουθα, διόλου ευχάριστα συμπτώματα της κατανάλωσης μη ασφαλών τροφίμων!

Όπως αναφέρει η FINOS Film, οι σκηνές που περιλαμβάνονται στο εν λόγω video είναι από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Ιστορία μιας Ζωής», «Η Κόμησσα της Κέρκυρας», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Οι Γερμανοί Ξανάρχονται», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Ένα Έξυπνο Έξυπνο Μούτρο», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Έλα στο Θείο» και «Όταν η Πόλις Πεθαίνει».

Απολαύστε!

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Νοθεία σε ελληνικό μέλι: Αποτελέσματα ανάλυσης σε 50 δείγματα από 14 περιοχές της χώρας

Νέα επιστημονική μελέτη του Πανεπιστημίου Πατρών εξετάζει τη νοθεία και την αυθεντικότητα του ελληνικού μελιού.

Πρωτεΐνη: Οι 5 μύθοι που πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε

Η επιστήμη ξεκαθαρίζει τι ισχύει πραγματικά

PPWR: Νέες διευκρινίσεις λίγες ημέρες πριν από την εφαρμογή του Κανονισμού για τις συσκευασίες και τα απόβλητα συσκευασίας

Το CIBUM παρουσιάζει τη δεύτερη έκδοση του εγγράφου με τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) για τον Κανονισμό (ΕΕ) 2025/40 (PPWR)