Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ινδία: 120 άνθρωποι στο νοσοκομείο από μολυσμένο αλεύρι φαγόπυρου

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΙνδία: 120 άνθρωποι στο νοσοκομείο από μολυσμένο αλεύρι φαγόπυρου
spot_img

Λουκέτο σε δύο καταστήματα.

Περισσότεροι από 120 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, νοσηλεύτηκαν λόγω τροφικής δηλητηρίασης μετά την κατανάλωση προϊόντων από αλεύρι φαγόπυρου, δήλωσαν αξιωματούχοι της περιοχής Ματούρα της Ινδίας. Οι ασθενείς κατανάλωσαν «puris» και «pakodas» που περιείχαν το αλεύρι και παρουσίασαν συμπτώματα όπως έμετο, ζάλη και ρίγος μετά την κατανάλωση .

Μια ομάδα από την Επαρχιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έκανε έφοδο και σφράγισε τα καταστήματα δύο πωλητών που προμήθευαν το μολυσμένο αλεύρι φαγόπυρου (kuttu atta), και έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον τους.

Το περιστατικό αναφέρθηκε από πολλά χωριά στην περιοχή του αστυνομικού τμήματος Farah της περιοχής Ματούρα χθες το βράδυ. Όλα τα θύματα είναι σταθερά, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο