Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ισπανία: Δηλητηριάσεις από συσκευασμένα μανιτάρια με σταφυλόκοκκο – Άμεση ανάκληση

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΙσπανία: Δηλητηριάσεις από συσκευασμένα μανιτάρια με σταφυλόκοκκο – Άμεση ανάκληση
spot_img

Τα μανιτάρια έχουν μολυνθεί από τοξίνες που παράγονται από το βακτήριο Staphylococcus aureus 

Δύο άνθρωποι νόσησαν με σταφυλόκοκκο στην Ισπανία μετά την κατανάλωση συσκευασμένων μανιταριών. Η τροφική δηλητηρίαση από σταφυλόκοκκο προκαλείται από την κατανάλωση τροφών μολυσμένων με τοξίνες που παράγονται από το βακτήριο Staphylococcus aureus .

Πρόκειται για τηγανιτά μανιτάρια σε ελαολόλαδο, που συσκευάζονται σε γυάλινα βάζα από την El Africultor. Το προϊόν διανέμεται στη Ναβάρα, τη Χώρα των Βάσκων, τις Αστούριες, την Καταλονία, την Καστίλλη-Λα Μάντσα, τα Κανάρια Νησιά και τη Λα Ριόχα.

Η Αρχή ασφάλειας τροφίμων της χώρας AESAN, προειδοποίησε τους καταναλωτές που έχουν στο σπίτι τους το προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα