Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

PlantGuard: Νέο φυτικό αντιμικροβιακό συντηρητικό που σταματά την ανάπτυξη βακτηρίων

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνPlantGuard: Νέο φυτικό αντιμικροβιακό συντηρητικό που σταματά την ανάπτυξη βακτηρίων
spot_img

Φυσικό συντηρητικό καθαρής ετικέτας από εκχυλίσματα φυτών από την Prinova.

Η Prinova Europe λανσάρει ένα ισχυρό νέο φυτικό αντιμικροβιακό που αναστέλλει την ανάπτυξη ζυμομυκήτων, μούχλας και βακτηρίων, αντιμετωπίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για φυσικά συντηρητικά. Η Prinova είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής συστατικών και λύσεων παρασκευής προμιγμάτων για τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και διατροφής

Το PlantGuard™ AM είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά συντηρητικών της εταιρείας που προέρχεται από βοτανικά προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν φυσικές λύσεις καθαρής ετικέτας για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης τροφίμων. Το νέο προϊόν έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση Food ingredients Europe FiE (6-8 Δεκεμβρίου) στο Παρίσι.

Το PlantGuard™ είναι ένα καινοτόμο μείγμα φυσικών εκχυλισμάτων από φυτά που χρησιμοποιούνται σε συμπληρώματα διατροφής για πολλά χρόνια λόγω των αντιοξειδωτικών τους ιδιοτήτων. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την παράταση της φρεσκάδας και της διάρκειας ζωής, καθυστερώντας την εμφάνιση τάγγισης και παρεμπόδισης της μικροβιακής ανάπτυξης, καθώς και για τη διατήρηση της γεύσης και του χρώματος.

Τα σταθερά στη θερμότητα, ουδέτερη γεύση συντηρητικά έχουν καλή απόδοση έναντι των συνθετικών εναλλακτικών σε μια σειρά τροφίμων και ποτών. Το PlantGuard™ AM, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές όπως γαλακτοκομικά, ψάρια, κρέας, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και χυμοί, παρουσιάστηκε στο FiE μαζί με το αντιοξειδωτικό PlantGuard™ FS (λιποδιαλυτό για εφαρμογές υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, όπως αρτοσκευάσματα, τηγανητά τρόφιμα και μαγιονέζα) και WS (υδατοδιαλυτό για προϊόντα χαμηλότερης περιεκτικότητας σε λιπαρά, όπως ψωμί, αλείμματα με μειωμένα λιπαρά και σάλτσες).

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα