Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΤÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίησε τον Όμιλο Υφαντής

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΤÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίησε τον Όμιλο Υφαντής
spot_img

Γ. Τσιριγωτάκης:«Η επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής σύμφωνα με δύο εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα, και μάλιστα με υψηλότατη βαθμολογία, επιβεβαιώνει τη διαχρονική έμφαση στην ποιότητα που δίνει η εταιρεία».

Το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων του Ομίλου Υφαντή επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με τα διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα IFS Food V7 (International Featured Standard) και BRCGS Global Standard for Food V8  που αφορούν την παραγωγή και την ασφάλεια των τροφίμων.

Και στις δύο περιπτώσεις, το πεδίο εφαρμογής αφορά το σύνολο των προϊόντων και της παραγωγικής διαδικασίας που εφαρμόζει ο Όμιλος Υφαντής, ενώ η εταιρεία έλαβε την ανώτατη δυνατή βαθμολογία.

Τα εν λόγω τεχνικά πρωτόκολλα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Όμιλο Υφαντής, καθώς αποτελούν προϋπόθεση για τη διάθεση των προϊόντων του σε εξαιρετικά απαιτητικές αγορές του εξωτερικού. Ο Όμιλος Υφαντής δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο και οι επαναπιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων αλλά και των παραγωγικών διαδικασιών, σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ταυτόχρονα, η σταθερή επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), με τη συνεργασία των δύο εταιρειών να έχει ξεκινήσει από το 2015, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την ποιότητα αλλά και την απαρέγκλιτη τήρηση των σχετικών διαδικασιών.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος Υφαντής κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αλλαντικού, με ολοένα αυξανόμενη παρουσία που επεκτείνεται διαρκώς στην αγορά πίτσας, έτοιμου φαγητού, σκευασμάτων (κοτόπουλου, μπιφτεκιού), σαλάτας, λαχανικών και φέτας.

Ταυτόχρονα, η εξαγωγική δραστηριότητα και οι διεθνείς πωλήσεις του Ομίλου Υφαντής σημειώνουν σημαντική αύξηση, ισχυροποιώντας καθημερινά τη θέση του στην αγορά πολλών χωρών, με στρατηγικές επενδύσεις σε ιδιόκτητα εργοστάσια στις ΗΠΑ, καθώς και σε Κέντρα Διανομής σε Αγγλία, Γαλλία, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Τα θεμέλια για την εδραίωση του Ομίλου Υφαντής, αλλά και για τη συνεχή και συνεπή επέκταση των δραστηριοτήτων του στην απαιτητική αγορά των τροφίμων στην Ελλάδα και στον κόσμο, έβαλαν τα αδέλφια Υφαντή το 1979, όταν άνοιξαν το πρώτο εργοστάσιο στο Μοσχάτο, το οποίο παρασκεύαζε και πουλούσε αλλαντικά. Σήμερα, ο Όμιλος Υφαντής παράγει περισσότερα από 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία και έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά, ενώ διατίθενται σε 27 χώρες παγκοσμίως.

Ο κ. Γιάννης Τσιριγωτάκης, Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής σύμφωνα με δύο εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα, και μάλιστα με υψηλότατη βαθμολογία, επιβεβαιώνει τη διαχρονική έμφαση στην ποιότητα που δίνει η εταιρεία. Ταυτόχρονα, ενισχύει την εξαγωγική της δραστηριότητα, καθώς αποτελούν προϋπόθεση για τη διάθεση των προϊόντων στις ευρωπαϊκές αγορές. Ως TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία, αλλά και της επιτυχίες της ελληνικής εταιρείας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.»

Εκπρόσωπος του Ομίλου Υφαντής, τόνισε ότι: «Από την ημέρα που ιδρύθηκε η εταιρεία μας έως σήμερα, έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε και να προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο απολύτως ασφαλή, υψηλής ποιότητας τρόφιμα. Γι’ αυτόν το λόγο εφαρμόζουμε με συνέπεια την πολιτική ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων που βασίζεται σε διεθνή πρότυπα.

Η διασφάλιση της ακεραιότητας των τροφίμων που παράγουμε και διακινούμε αποτελεί για όλους εμάς στον Όμιλο ΥΦΑΝΤΗΣ αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού μας αγώνα και διαρκή δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και το κοινωνικό σύνολο, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.»

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα