Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της ΕΛΓΕΚΑ

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων ΔιαχείρισηςTÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της ΕΛΓΕΚΑ
spot_img

Την ΕΛΓΕΚΑ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων, επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η διαδικασία αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση το πρότυπο ΙSO 22000:2018 με πεδίο εφαρμογής την  Εμπορία Τυποποιημένων Τροφίμων και Ποτών, Ψυχρής, Κατεψυγμένης και Ξηρής Αποθήκευσης της ΕΛΓΕΚΑ.

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνεργάζεται με την ΕΛΓΕΚΑ από το 2016, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη πιστοποίηση, και έως σήμερα σταθερά γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να απονεμηθούν  τα σχετικά πιστοποιητικά.

Η ΕΛΓΕΚΑ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 και έκτοτε παρέχει στους συνεργάτες, στους πελάτες και στους προμηθευτές της ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing και Trade Marketing καθώς και υπηρεσίες Logistics σε Αποθήκευση και Διανομή, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της τροφοδοτικής αλυσίδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια. Επιπλέον, από το 1999 είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

O Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Γεώργιος Μπένος, δήλωσε ότι: «Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, η ΕΛΓΕΚΑ είναι συνώνυμη με κάποια από τα πιο διάσημα και αγαπημένα τρόφιμα στη χώρα. Έχοντας τέτοια κληρονομιά, είναι αδιαπραγμάτευτη η σημασία που δίνει η εταιρεία στην ασφάλεια και τη σωστή διανομή των τροφίμων. Από το 2016, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, μέχρι και σήμερα διαπιστώνουμε την αδιάλειπτη φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια και είμαστε υπερήφανοι για τη σχέση αλλά και τη συνεργασία μας.»

H Γενική Διευθύντρια της ΕΛΓΕΚΑ κα Κυριακή Ηλία από την πλευρά της ανέφερε ότι: «Η επαναπιστοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των διαδικασιών και τη συμμόρφωση στους κανόνες ασφαλείας, με στόχο τη δημιουργία μέγιστης αξίας για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας. Με παρακαταθήκη την τεχνογνωσία και την εμπειρία 48 ολόκληρων χρόνων παραμένουμε η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση στον κλάδο των τροφίμων».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Νέος “βραχνάς” για επιχειρήσεις και καταναλωτές το σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών

Σύστημα επιστροφής εγγύησης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες ποτών – Επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές και... ταλαιπωρία για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.

Οι μεγαλύτεροι Φορείς Πιστοποίησης στην Ελλάδα μιλούν για τη σημασία των Προτύπων στην Ασφάλεια Τροφίμων

Οι υπεύθυνοι πιστοποίησης σε πέντε από τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης στη χώρα, μίλησαν στο Cibum για τη σημασία που έχουν τα πρότυπα στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των Ελλήνων καταναλωτών.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα