Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χαλκιδική: Επιδημία γαστρεντερίτιδας από το πόσιμο νερό

ΑρχικήΝέαΧαλκιδική: Επιδημία γαστρεντερίτιδας από το πόσιμο νερό
spot_img

Συσσωρευμένα κρούσματα γαστρεντερίτιδας παρατηρήθηκαν στην Αρναία Χαλκιδικής τα τελευταία 24ωρα.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρύπανσης Χαλκιδικής (ΚΕΠΑΜΑΧ) πήρε δείγμα του πόσιμου νερού για να εξεταστεί αν έχει παρεισφρήσει δίκτυο ύδρευσης κάποιο μικρόβιο μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Από τους κατοίκους ζητήθηκε να μην καταναλώνουν το πόσιμο νερό.

- Advertisement -

Τα αποτελέσματα όλων των αναλύσεων που ζήτησε ο δήμος από το ΚΕΠΑΜΑΧ θα γίνουν γνωστά στο τέλος της εβδομάδας. Ο κ. Βαλιάνος τόνισε ότι ο δήμος διενεργούσε κανονικά τις προβλεπόμενες χλωριώσεις του νερού, ενώ πρόσφατα είχαν καθαριστεί και οι δεξαμενές.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία

Γιατί το ψωμί χαλάει τόσο γρήγορα; Το λάθος που κάνουμε

Εάν το ψωμί σας δεν αποθηκευτεί σωστά, μπορεί να συσσωρεύσει υγρασία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα