Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
23.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Coffee Island: άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ελβετία

ΑρχικήΝέαCoffee Island: άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ελβετία
spot_img

cibum team

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας «Coffee Island» στο Υβερντόν της Ελβετίας. Στο νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του ολοκαίνουριου και πολυλειτουργικού κέντρου επιχειρήσεων και υπηρεσιών EXPLORiT Business & Services, οι ρομποτικές εφαρμογές και η τεχνητή νοημοσύνη απογειώνουν την εμπειρία του επισκέπτη. Έτσι, δύο «Coffee Island» ρομπότ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για να σερβίρουν τον καφέ τους, οπουδήποτε μέσα στο κέντρο, αλλά και να βοηθήσουν στην πιο προσωποποιημένη επιλογή καφέ ή άλλου ροφήματος ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

Το EXPLORiT Business & Services διαθέτει, επίσης, κινηματογράφους καθώς και δύο ορόφους αφιερωμένους σε νεαρούς εφήβους και παιδιά με έμφαση στην επιστήμη, την τεχνολογία, την ενέργεια, την εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος και του διαστήματος.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία «Coffee Island», διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρουσίας της στο εξωτερικό, δίνοντας ήδη το «παρών» σε 49 σημεία στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Το προηγούμενο έτος, παρά την υγειονομική κρίση, η «Coffee Island» έμεινε πιστή στη στρατηγική της, επιτυγχάνοντας το άνοιγμα 24 νέων καταστημάτων, που ενίσχυσαν σημαντικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις αντίστοιχες περιοχές. Το πλάνο ανάπτυξης της «Coffee Island» για το α’ εξάμηνο του 2021 περιλαμβάνει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων. Βασική προτεραιότητα της «Coffee Island», αποτελεί, όχι απλά η ποσοτική, αλλά κυρίως η ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της και η ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου «Coffee Little Island».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ο “πόλεμος” του μπαλσάμικου: Η Ιταλία μηνύει τη Σλοβενία για το παραδοσιακό ξύδι

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα