Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χρυσό Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας για τη Φάρμα Κουκάκη

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΧρυσό Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας για τη Φάρμα Κουκάκη
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Φάρμα Κουκάκη διακρίθηκε στα φετινά Βραβεία MADE IN GREECE, αποσπώντας συνολικά 3 κορυφαίες διακρίσεις. Η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή του Χρυσού Βραβείου Εξαγωγικής Αριστείας, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική ανάπτυξης και τις δυναμικές επιδόσεις της εταιρίας στις διεθνείς αγορές.

- Advertisement -

Με εξαγωγική δραστηριότητα σε 26 χώρες και σταθερό στόχο την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της, η Φάρμα Κουκάκη συνεχίζει να προάγει την ελληνική γαλακτοκομία και να επενδύει στην επέκταση του δικτύου της.

Παράλληλα, η εταιρία έλαβε ακόμα δύο σημαντικές διακρίσεις:

  • Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος για το εξαιρετικό Κεφίρ της, το οποίο έχει κερδίσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών.
  • Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης, που αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην «πράσινη» ανάπτυξη, την περιβαλλοντική της υπευθυνότητα στον τομέα του ESG και τη μείωση του απότυπώματός της.

Τα Βραβεία MADE IN GREECE, που διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, αποτελούν σημείο αναφοράς για την ελληνική επιχειρηματικότητα, προβάλλοντας την αξία της βιομηχανικής παραγωγής, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας.

Ο Sales Exports Manager της Φάρμα Κουκάκη, κ. Γιώργος Στόγιας, δήλωσε σχετικά με την επιτυχία:

«Το Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας είναι για εμάς μια πολύτιμη αναγνώριση της δέσμευσής μας να προωθήσουμε διεθνώς τα αυθεντικά ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας της Φάρμα Κουκάκη, με επίκεντρο το «Greek Yoghurt». Η διάκριση αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την εξαγωγική μας ανάπτυξη, εισάγοντας το brand «Koukakis Farm» σε νέες αγορές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας για αυτή τη σημαντική επιτυχία!»

Η Φάρμα Κουκάκη παραμένει αφοσιωμένη στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, συνεχίζοντας να ανεβάζει τον πήχη της ελληνικής γαλακτοκομίας διεθνώς.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα