Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
28.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δυναμική Συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στην ANUGA 2023

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΔυναμική Συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στην ANUGA 2023
spot_img

Β. Βροχίδης: “H παρουσία μας στη φετινή έκθεση, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον των διεθνών καταναλωτών και πελατών για ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα”.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΔΩΔΩΝΗ στη διεθνή έκθεση τροφίμων Anuga 2023, που διεξήχθη από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η εταιρεία παρουσίασε το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο της, το οποίο αποτελείται από προϊόντα που εμπλουτίζουν τη γκάμα της και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η σειρά φυτικών επιδορπίων “ΔΩΔΩΝΗ Plant’d,” η οποία αποτελείται από τα φυτικά επιδόρπια με βάση τη βρώμη και είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, καθώς και το “ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Greek White”, ένα φυτικό αναπλήρωμα τυριού που παρασκευάζεται στην νέα, σύγχρονη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στα Ιωάννινα, αντικατοπτρίζοντας μια σημαντική επέκταση του portfolio της εταιρείας και αποδεικνύοντας παράλληλα την αφοσίωση της στην υγιεινή διατροφή και τις vegan επιλογές.

Τέλος, η εταιρεία εστίασε και στα ΔΩΔΩΝΗ Heavenly Cheese Thins, τα πρώτα ψημένα snack από Φέτα και Χαλούμι, τα οποία είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις και συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας στους καταναλωτές εντυπωσιακή ποικιλία και γευστική απόλαυση.

Παράλληλα, στελέχη της ΔΩΔΩΝΗ συναντήθηκαν με διανομείς και μεγάλους retailers από όλον τον κόσμο, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας σε νέες χώρες και ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ μέσα στο 2023 έχει αυξηθεί κοντά στο 50% επί των συνολικών πωλήσεων, καθώς φέτος τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ απέκτησαν παρουσία σε 3 ακόμη νέες αγορές, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εξάγει Φέτα, γιαούρτι, χαλούμι και vegan  προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, έχοντας ήδη συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

Ο Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε:« H παρουσία μας στη φετινή έκθεση, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον των διεθνών καταναλωτών και πελατών για ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα. Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό, είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε αυτό το ενδιαφέρον και που τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύουν πλέον σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους. Η συμμετοχή μας στην Έκθεση Anuga, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ακόμη μεγαλύτερο διεθνές κοινό και ενισχύει περαιτέρω τη θέση μας ως ηγέτη στα ελληνικά, ποιοτικά προϊόντα, με την άριστη ποιότητα και την αυθεντική γεύση της ΔΩΔΩΝΗ»

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ 

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 60 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο χιλιάδων Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει πάνω από 10 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα