ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ ΒΙΚΟΣ COLA στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ «Ξαφνικά φέτος...

Η ΒΙΚΟΣ COLA στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»

3 λεπτά ανάγνωσης

Δεκαπέντε χρόνια κινηματογραφικών εμπειριών, με τη ΒΙΚΟΣ COLA σταθερό συνοδοιπόρο ενός αγαπημένου πολιτιστικού θεσμού.

Αθήνα, 06 Ιουλίου 2026 – Το καλοκαίρι στην Αθήνα δίνει το δικό του κινηματογραφικό ραντεβού στο φεστιβάλ «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» που επιστρέφει για 15η χρονιά. Στο ιστορικό Σινέ Ριβιέρα, στα Εξάρχεια, από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου, οι καλοκαιρινές νύχτες της πόλης μετατρέπονται σε μια γιορτή αφιερωμένη στη μεγάλη οθόνη. Στο πλευρό του θεσμού βρίσκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά η ΒΙΚΟΣ COLA, στηρίζοντας έμπρακτα μια διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τους φίλους του ποιοτικού κινηματογράφου.

- Advertisement -

Με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη διαχρονική γοητεία και τη νοσταλγία του κλασικού σινεμά, η φετινή διοργάνωση φέρνει στη μεγάλη οθόνη εμβληματικές ταινίες όπως «Το Παλάτι των Ονείρων», «Επτά Ημέρες του Μαΐου», «Στον Ίσκιο του Θανάτου» του Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Μια Θέση στον Ήλιο», «Ματωμένοι Ορίζοντες» και «Νινότσκα».

Η διοργάνωση κορυφώνεται στις 18 Ιουλίου με την αποκλειστική πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Η Δική της Κόλαση» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, προσφέροντας στο κοινό μία από τις πιο ξεχωριστές προβολές του καλοκαιριού.

- Advertisement -

Κάθε προβολή συνοδεύεται από τη δροσερή και απολαυστική γεύση της ΒΙΚΟΣ COLA, ολοκληρώνοντας την εμπειρία του θερινού σινεμά και δημιουργώντας βραδιές με αυθεντική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Η σταθερή συνεργασία της ΒΙΚΟΣ COLA με το φεστιβάλ αναδεικνύει τη διαχρονική στήριξη της σε δράσεις που εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή της πόλης. Γιατί οι πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις γεννιούνται εκεί όπου οι σπουδαίες ιστορίες συναντούν τους ανθρώπους, κάτω από τον έναστρο ουρανό ενός θερινού κινηματογράφου.

Λίγα λόγια για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.  

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., από το 1990, δραστηριοποιείται δυναμικά στον κλάδο του φυσικού μεταλλικού νερού και των αναψυκτικών στην Ελλάδα, αποτελώντας έναν από τους πλέον αξιόπιστους και αναπτυσσόμενους επιχειρηματικούς οργανισμούς του κλάδου.

Διαθέτοντας 7 πηγές φυσικού νερού, 4 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και συνολική δυναμικότητα 677.200 φιαλών ανά ώρα, η εταιρεία επενδύει διαχρονικά στην τεχνολογία και την καινοτομία, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, προερχόμενο από προστατευόμενη περιοχή NATURA, αποτελεί την #1 επιλογή στην ελληνική αγορά και τα φυσικά νερά ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ και ΙΡΙΣ συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αναγκών.

Με στρατηγικό προσανατολισμό στην ποιότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική και διεθνή αγορά, θέτοντας τη φύση και την υγεία στο επίκεντρο της επιχειρηματικής της δραστηριότητα

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σύστημα υδρονέφωσης σε μπουφέ εστιατορίου πίσω από 2 θανάτους και 48 κρούσματα – Τα κρίσιμα σημεία στην εστίαση – Του Ν. Γδοντέλη

Τρία περιστατικά συνδέουν συστήματα υδρονέφωσης για τρόφιμα με τη νόσο των Λεγεωνάριων – Τι δείχνουν οι μελέτες και ποια είναι η εικόνα στην Ελλάδα.

Μακαρόνια: Και δεύτερη έρευνα εντόπισε κάδμιο σε προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια – Καμπανάκι επιστημόνων για την κατανάλωσή τους από παιδιά

Έως και 143,7% της ανεκτής εβδομαδιαίας πρόσληψης μπορεί να φτάσει η έκθεση των μικρών παιδιών - Τι έδειξαν οι αναλύσεις σε 100 γνωστά προϊόντα

Πατατάκια σε σακουλάκι: Τι θα συμβεί στον οργανισμό σας αν φάτε ένα πολύ σκούρο πατατάκι – Τι δείχνουν 10 μελέτες και πηγές

Τι γνωρίζουμε για το ακρυλαμίδιο, τα καμένα πατατάκια, τις επιπτώσεις στην υγεία και τις ευρωπαϊκές συστάσεις.