ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ioniki επιβεβαιώνει την υψηλή της ποιότητα και καινοτομία, λαμβάνοντας πέντε σημαντικά βραβεία στα φετινά Bakery and Pastry Awards!
Στο επίκεντρο της επιτυχίας βρίσκονται δύο προϊόντα που κατέκτησαν την πρώτη θέση με GOLD βραβεία: Η Χωριάτικη Πίτα με Σπανάκι & Φέτα ΠΟΠ 4τμχ 1200g και το Μπουρέκι με Φέτα Ηπείρου και Μέλι Θάσου 100g. Ακολουθούν η Χειροποίητη Μπουγάτσα Θεσ/νίκης με Κρέμα από φρέσκο Γάλα 1340g και το Pizzarto με Scrambled Ομελέτα, Κίτρινα Τυριά, Λουκάνικο & Πατάτες 315g, που διεκδίκησαν SILVER βραβεία για την εξαιρετική τους ποιότητα. Δεν θα μπορούσε να λείπει το Pizzarto με Scrambled Ομελέτα, Κίτρινα Τυριά & Bacon 260g, το οποίο αναδείχθηκε με BRONZE βραβείο, επιβεβαιώνοντας την υψηλή διατροφική αξία και τη διαδικασία παραγωγής του.
Περήφανη για το αποτέλεσμα και την επίτευξη των στόχων της, η Ioniki συνεχίζει, θέτοντας νέους στόχους με φρέσκιες ιδέες και καινοτόμα προϊόντα ενώ επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη για να διατηρεί τη θέση της ως η προτιμώμενη επιλογή των επαγγελματιών και των καταναλωτών.