Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΝέα Αλλατίνη Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι
spot_img

Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσιάζει τα νέα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι, σε δυο απολαυστικές προτάσεις: Κλασικά καιZero με 0% Ζάχαρη, με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

Τα νέα Αλλατίνη Digestive περιέχουν Δίκοκκο Σιτάρι, το οποίο καλλιεργείται από τα αρχαία χρόνια και είναι δημητριακό γνωστό για την υψηλή του διατροφική αξία, αφού αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Τα μπισκότα ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με αλεύρι από Δίκκοκο Σιτάρι Ολικής Άλεσης αποτελούν ένα ιδανικό, χορταστικό και γευστικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Η νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι έρχεται να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη γκάμα των Αλλατίνη Digestive με βρώμη, και είναι άλλη μία καινοτόμα προϊοντική πρόταση, με την υψηλή ποιότητα που εγγυάται η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ και τη διατροφική ισορροπία που αναζητούν σήμερα οι καταναλωτές.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της και την καινοτομία της και παρακολουθεί τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, για να προσφέρει στους καταναλωτές ποικιλία νέων ποιοτικών και διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε νέες απολαυστικές συνταγές.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην βιομηχανία τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα