Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι από τη Φάρμα Κουκάκη

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΝέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι από τη Φάρμα Κουκάκη
spot_img

Με 6 πλέον κωδικούς Κεφίρ, η Φάρμα Κουκάκη κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία.

Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το νέο Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των Κεφίρ, με έναν συνδυασμό συστατικών που αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής!

- Advertisement -

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Κεφίρ συνδυάζονται με τον ακαταμάχητο συνδυασμό Μπανάνα, Βρώμη, Μέλι και δημιουργούν ένα ρόφημα με υπέροχη γεύση και υφή, πολύτιμο για τον οργανισμό και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Ένα φυσικό, προβιοτικό ρόφημα, πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, που αποτελεί εξαιρετική τροφή για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μια healthy επιλογή για κάθε ηλικία, που προάγει την ισορροπημένη διατροφή και τη θωράκιση του οργανισμού.

Με 6 πλέον κωδικούς Κεφίρ, η Φάρμα Κουκάκη κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία. Σύμφωνα με τις μετρήσεις στο 12μηνο του 2023, η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση Πανελλαδικά στην κατηγορία του Κεφίρ, με μερίδιο 32,2% σε αξία, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς*. Το λανσάρισμα του νέου κωδικού Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, προβλέπεται να ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατηγορία.

Ο νέος κωδικός, που κυκλοφορεί σε συσκευασία 330ml, έχει ξεκινήσει να τοποθετείται σε αλυσίδες S/M και σε μικρότερα σημεία πανελλαδικά, αποσπώντας ήδη εξαιρετικά σχόλια για τη γεύση του.

Ταυτόχρονα, η Εταιρία σημείωσε και μια σημαντική επιτυχία στην κατηγορία του Κεφίρ, στα φετινά International Taste Awards. Κατάφερε να αποσπάσει το 2ο Crystal Taste Award για τη γκάμα της, συγκεκριμένα για το κλασικό Κεφίρ. Την ίδια επιτυχία σημείωσε πέρυσι και το αγαπημένο από το κοινό, Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, κάνοντας έτσι τη Φάρμα Κουκάκη την 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 βραβεία CRYSTAL, στην κατηγορία του Κεφίρ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα