Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
25.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο κοινωνικός αντίκτυπος του Ούζου Βαρβαγιάννη για το 2024

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΟ κοινωνικός αντίκτυπος του Ούζου Βαρβαγιάννη για το 2024
spot_img

Το Ούζο Βαρβαγιάννη αναδεικνύει τη δύναμη της συλλογικότητας, προωθώντας το μήνυμα ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι σημαντικοί παράγοντες αλλαγής και προόδου.

Με αφορμή τη νέα χρονιά, το Ούζο Βαρβαγιάννη θέτει εκ νέου ως προτεραιότητα της εταιρικής λειτουργίας του την ενίσχυση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Υποστηρίζοντας το 2024 σχολεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς υγείας, η εταιρεία συνεισέφερε στην κοινωνική συνοχή και την ευημερία, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα το όραμά της για έναν καλύτερο κόσμο.

- Advertisement -

Τη χρονιά που μας πέρασε, το Ούζο Βαρβαγιάννη μεταξύ άλλων προσέφερε στήριξη σε λαχειοφόρες αγορές σχολείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λέσβο, ενισχύοντας άμεσα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Παράλληλα, συνεργάστηκε με φιλανθρωπικά ιδρύματα που προσφέρουν φροντίδα σε ευάλωτες ομάδες, όπως ο Σύλλογος «Φλόγα», ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Παιδιού», το Ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη», ο Σύλλογος «Η Ελπίς» και η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία». Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, η εταιρεία υποστήριξε δράσεις που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.

Επιπλέον, η εταιρεία ενίσχυσε πολιτισμικούς συλλόγους και φορείς που προάγουν την κοινωνική ανάπτυξη, όπως ο σύλλογος Πλωμαρίτων Αττικής Βενιαμίν ο Λέσβιος καθώς και πλήθος ακόμα Συλλόγων από το νησί της Λέσβου.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη αναδεικνύει τη δύναμη της συλλογικότητας, προωθώντας το μήνυμα ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι σημαντικοί παράγοντες αλλαγής και προόδου. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία προσφοράς, χτίζοντας γέφυρες εμπιστοσύνης και ενισχύοντας την πίστη στη δύναμη της προσφοράς.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη:

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 165 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα