Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο κοινωνικός αντίκτυπος του Ούζου Βαρβαγιάννη για το 2024

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΟ κοινωνικός αντίκτυπος του Ούζου Βαρβαγιάννη για το 2024
spot_img

Το Ούζο Βαρβαγιάννη αναδεικνύει τη δύναμη της συλλογικότητας, προωθώντας το μήνυμα ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι σημαντικοί παράγοντες αλλαγής και προόδου.

Με αφορμή τη νέα χρονιά, το Ούζο Βαρβαγιάννη θέτει εκ νέου ως προτεραιότητα της εταιρικής λειτουργίας του την ενίσχυση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Υποστηρίζοντας το 2024 σχολεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς υγείας, η εταιρεία συνεισέφερε στην κοινωνική συνοχή και την ευημερία, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα το όραμά της για έναν καλύτερο κόσμο.

Τη χρονιά που μας πέρασε, το Ούζο Βαρβαγιάννη μεταξύ άλλων προσέφερε στήριξη σε λαχειοφόρες αγορές σχολείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λέσβο, ενισχύοντας άμεσα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Παράλληλα, συνεργάστηκε με φιλανθρωπικά ιδρύματα που προσφέρουν φροντίδα σε ευάλωτες ομάδες, όπως ο Σύλλογος «Φλόγα», ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Παιδιού», το Ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη», ο Σύλλογος «Η Ελπίς» και η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία». Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, η εταιρεία υποστήριξε δράσεις που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας.

Επιπλέον, η εταιρεία ενίσχυσε πολιτισμικούς συλλόγους και φορείς που προάγουν την κοινωνική ανάπτυξη, όπως ο σύλλογος Πλωμαρίτων Αττικής Βενιαμίν ο Λέσβιος καθώς και πλήθος ακόμα Συλλόγων από το νησί της Λέσβου.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη αναδεικνύει τη δύναμη της συλλογικότητας, προωθώντας το μήνυμα ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι σημαντικοί παράγοντες αλλαγής και προόδου. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία προσφοράς, χτίζοντας γέφυρες εμπιστοσύνης και ενισχύοντας την πίστη στη δύναμη της προσφοράς.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη:

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 165 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο