Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ούζο Βαρβαγιάννη: Επένδυση στη γνώση και την ποιότητα

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΟύζο Βαρβαγιάννη: Επένδυση στη γνώση και την ποιότητα
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετείχε στο εξειδικευμένο σεμινάριο «ΠοιοτικόςΈλεγχος Αποσταγμάτων», το οποίο διοργάνωσε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025.

- Advertisement -

Το σεμινάριο, το οποίο επικεντρώθηκε στις στοχευμένες και σύγχρονες πρακτικές ποιοτικού ελέγχου των αποσταγμάτων σε όλα τα στάδια παραγωγής, παρακολούθησε ο κ. Γιάννης Βαρβαγιάννης, εκ των διαχειριστών της εταιρίας. Μέσα από τις εισηγήσεις και τις αναλύσεις των ειδικών, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση των συμμετεχόντων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιστημονικές προσεγγίσεις που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των αλκοολούχων ποτών.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ως ομιλητές καταξιωμένοι τεχνικοί σύμβουλοι του κλάδου των αλκοολούχων ποτών, οι οποίοι ανέλυσαν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη, με μακρά παράδοση στην παραγωγή ποιοτικού ούζου, συνεχίζει να επενδύει στη γνώση, την καινοτομία και την ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι τα αποστάγματά του παραμένουν συνώνυμα της αυθεντικής ελληνικής απόλαυσης και γεύσης.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα