Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, 2024
14.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: η ΑΒ Βασιλόπουλος προάγει την υγιεινή διατροφή

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΠαγκόσμια Ημέρα Διατροφής: η ΑΒ Βασιλόπουλος προάγει την υγιεινή διατροφή
spot_img

Μια ημέρα γεμάτη διατροφή, διαδραστικά παιχνίδια και εκπλήξεις στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιόρτασαν οι εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με τις οικογένειες τους την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές δράσεις αφιερωμένες στην υγιεινή διατροφή. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν δραστηριότητες που συνδυάζουν εκπαίδευση και παιχνίδι, προωθώντας με βιωματικό τρόπο τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Οι εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβαν μέρος σε ποικίλες δράσεις, όπως δημιουργία καπέλου και ποδιάς του σεφ, μαγειρική, χειροτεχνίες και επιτραπέζια παιχνίδια που προωθούν την εξοικονόμηση πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα ξεχώρισε το διαδραστικό έκθεμα «ΑΒητάρι της διατροφής», μια μικρογραφία καταστήματος σούπερ μάρκετ, όπου τα παιδιά έπαιξαν τους ρόλους εργαζομένων και πελατών, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» (www.hcm.gr), δημιούργησε το 2018 το πρωτοποριακό έκθεμα «ΑΒητάρι της διατροφής» στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, που μέχρι σήμερα έχει προσελκύσει περισσότερα από 66.000 παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνει τις εκπαιδευτικές της δράσεις σε όλη την Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο μουσειοσκευές και εκπαιδευτικά κουτιά «Το Αβητάρι της ισορροπημένης διατροφής» για το δημοτικό, το νηπιαγωγείο και για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) γεμάτα ιδέες και συλλογές που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη βιωματική μάθηση της υγιεινής διατροφής.

Η εταιρεία στηρίζει ενεργά εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, για το καλό των παιδιών μας και για τις επόμενες γενιές. Με πρωτοβουλίες όπως αυτές, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση για την υγιεινή διατροφή, διαμορφώνοντας συνειδήσεις και παρέχοντας πολύτιμα εφόδια για έναν καλύτερο τρόπο ζωής όχι μόνο για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής αλλά για κάθε μέρα.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα καταγγελία στο Cibum – Ξύλο μήκους 3 cm μέσα σε δημοφιλή μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας

Αιχμηρό κομμάτι ξύλου, δάγκωσε Ελληνίδα καταναλώτρια, μαζί με την μπουκιά από γνωστά μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας.

Προσοχή! Και στην Ελλάδα πωλούνται οι δημοφιλείς μπάρες δημητριακών που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό

Καλούνται οι καταναλωτές να ελέγξουν τους κωδικούς για να μην κινδυνεύσει η υγεία τους.

Ερευνητές βρήκαν επικίνδυνες ουσίες σε “γάλα” αμυγδάλου, σόγιας, βρώμης και ρυζιού

Πώς οι χημικές αντιδράσεις της επεξεργασίας, μειώνουν τα θρεπτικά συστατικά στα ποτά φυτικής προέλευσης και αυξάνουν την παρουσία καρκινογόνων ουσιών.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο