Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Pink vibes: Το Βίκος Pink Grapefruit για δεύτερη χρονιά στο Athens Bar Show!

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουPink vibes: Το Βίκος Pink Grapefruit για δεύτερη χρονιά στο Athens Bar Show!
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Βίκος pink grapefruit συμμετείχε για δεύτερη χρονιά με το πιο ροζ περίπτερο στο Athens Bar Show 2024, παρουσιάζοντας στην bartending κοινότητα το συστατικό – κλειδί για τα πιο γευστικά cocktails. Το Βίκος Pink Grapefruit έχει καθιερωθεί στην αγορά ως το απόλυτο mixer για μοναδικά και δροσιστικά cocktails, χάρη στη ξεχωριστή σύνθεσή του και την ιδιαίτερη του γεύση.

The ultimate splash of The Pink Phenomenon

Το corner του Βίκος Pink Grapefruit, ή αλλιώς το λεγόμενο The Pink Phenomenon, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου και όλους τους cocktail enthusiasts, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δροσερά και super γευστικά cocktails & mocktails με το μοναδικό mixer που με φυσικό μεταλλικό νερό, το Βίκος Pink Grapefruit. Το signature cocktail δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Vikos Pink Paloma που αποτέλεσε πρώτη και την κορυφαία επιλογή για όλους.

Η συμμετοχή στην έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική παρουσία του Βίκος Pink Grapefruit στον κλάδο, ως το must – have συστατικό στα trending cocktails.

To Βίκος Pink Grapefruit ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Athens Bar Show!

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό  «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου. 

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα. To 2024 η εταιρεία λανσάρει στην αγορά τα Βίκος Cool Tea σε νέα, πρακτική συσκευασία αλουμινίου στις ίδιες αγαπημένες γεύσεις: Λεμόνι, Ροδάκινο και Πράσινο Τσάι με Λεμόνι και Μηδέν Ζάχαρη.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης και το φυσικό μεταλλικό νερό  «ΥΑΣ», το φυσικό μεταλλικό νερό  «Μιτσικέλι» και η πρόσφατη προσθήκη το 2023 το μ. Artisan Mineral Water.

Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο