Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
26.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστούν για άλλη μια χρονιά στα DLG Awards 2024 και τα Superior Taste Awards 2024

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΤα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστούν για άλλη μια χρονιά στα DLG Awards 2024 και τα Superior Taste Awards 2024
spot_img

Μ. Γιαννακοπούλου: “Νιώθουμε ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε εδώ και 30 χρόνια στην ΗΠΕΙΡΟΣ αναγνωρίζεται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τέσσερις νέες σπουδαίες διακρίσεις από την DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft / Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) και το International Taste Institute (ΙΤΙ) στις Βρυξέλλες, ξεκίνησε η νέα χρόνια για την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ.

Η ναυαρχίδα της εταιρείας, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, αλλά και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ απέσπασαν και φέτος το χρυσό βραβείο στα DLG Awards 2024, ενώ το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, που τόσο έχει αγαπηθεί από κριτές και καταναλωτές, κέρδισε το ασημένιο βραβείο. Σημειώνεται ότι και τα τρία προϊόντα έχουν βραβευτεί πολλές φορές από τη Γερμανική Γεωργική Εταιρεία (DLG), ξεχωρίζοντας για την ποιότητά τους και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα τροφίμων από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την ίδια στιγμή, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ διακρίθηκε κι από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI με δύο αστέρια στα φετινά Superior Taste Awards 2024. H Φέτα ΠΟΠ της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η κριτική επιτροπή του οποίου αποτελείται από περισσότερους από 200 παγκοσμίου φήμης σεφ και γευσιγνώστες.

«Η βράβευση από δύο τόσο σημαντικούς διεθνείς φορείς είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε τη νέα χρόνια. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς νιώθουμε ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε εδώ και 30 χρόνια στην ΗΠΕΙΡΟΣ αναγνωρίζεται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Ταυτόχρονα, οι 4 νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και δημιουργικά και τα επόμενα χρόνια – έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή και βέβαια στο περιβάλλον.», δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα