Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
25.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ Χορηγός του Rally Acropolis 2023

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΤο φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ Χορηγός του Rally Acropolis 2023
spot_img

Με δύο ειδικές εκδόσεις ετικετών.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ της ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ Α.Ε, δίνει δυναμικό παρών στο φετινό Rally Acropolis που θα διεξαχθεί στη χώρα μας από τις 8 εως τις 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ επιλέχθηκε από την αντίστοιχη επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, ως το επίσημο εμφιαλωμένο νερό του φετινού Rally Acropolis, που μάλιστα φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή.

Η εκκίνηση του αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης θα σημάνει το ξεκίνημα μιας μάχης των καλύτερων αυτοκινήτων ράλλυ στον κόσμο με τον χρόνο, ενώ μια υπερειδική διαδρομή θα καταλήξει, αμέσως μετά την εκκίνηση, στην Πλατεία Νερού. Στη συνέχεια το καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα περιλαμβάνει διανυκτέρευση στο Λουτράκι ενώ το επίκεντρο του αγώνα θα αποτελέσουν οι ειδικές διαδρομές στη Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, αλλά και για την προβολή της ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ δημιουργήθηκαν από κοινού με την επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, δύο ειδικές εκδόσεις ετικετών για δύο υφιστάμενα προϊόντα της ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ:

  1. ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΙΟΛΗ εμφιαλωμένο σε φιάλη PET 500ml.
  2. ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΙΟΛΗ FIZZY εμφιαλωμένο σε γυάλινη φιάλη 330ml.

Ταυτόχρονα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ θα βρίσκεται στα σημεία εξυπηρέτησης στην υπερειδική διαδρομή της Αθήνας καθώς επίσης και στις ειδικές διαδρομές στη Λαμία και στο Λουτράκι, σε ειδικά branded ψυγεία.

Σημειώνεται πως οι επετειακές ετικέτες θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα κανάλια διανομής της (λιανική και χονδρική) μέχρι το τέλος του 2023.

Η ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ Α.Ε. επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, τον τόπο της Λαμίας, αλλά και να υποστηρίζει σταθερά και με συνέπεια δράσεις που προωθούν τον αθλητισμό και την κοινωνική ευημερία στη χώρα μας.

Σχετικά με την ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ Α.Ε.

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ, θυγατρική της Sterner Stenhus Greece (βασικού μετόχου της Premia Properties) είναι ανάδοχος της επιχείρησης και του brand Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ, που αποκτήθηκε από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία τον Μάρτιο του 2023.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ αναβλύζει στους πρόποδες της οροσειράς Οίτης και εμφιαλώνεται κατευθείαν στην πηγή, χωρίς να υφίσταται οποιαδήποτε επεξεργασία ή επέμβαση στη σύστασή του.

Η εταιρεία παράγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ και το φυσικό μεταλλικό νερό, με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα, ΙΟΛΗ FIZZY.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή ενός ποιοτικού προϊόντος και η ανάπτυξη του δικτύου και των πωλήσεων, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι καταναλωτές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, νερό υψηλών προδιαγραφών όπως είναι το ΙΟΛΗ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα