Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακό σεμινάριο Χημείας Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔιαδικτυακό σεμινάριο Χημείας Τροφίμων
spot_img

cibum team

Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων για τη χημεία τροφίμων ξεκινά σε λίγες ημέρες από το τμήμα Χημείας Τροφίμων του European Chemical Society, EuChemS. Το τμήμα έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει για το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο για τη Χημεία Τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2021 στις 15:00 (CEST).

Ο Δρ Reto Battaglia εγκαινιάζει τη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, παρουσιάζοντας τη διάλεξη «Γιατί πρέπει να χρειαστεί κάποιος χημικός τροφίμων;».

Ο Δρ. Reto Battaglia διατέλεσε πρόεδρος του τμήματος από το 1995 έως το 2000. Για το EuChemS διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη μετατροπή του FECS σε EuCheMS, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε σε EuChemS.

Στην εισήγησή του ο Δρ Reto Battaglia θα ασχοληθεί με το εύρος των επιστημονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένας χημικός τροφίμων και τη σημασία της διεπιστημονικότητας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Για να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο, εγγραφείτε στη διεύθυνση 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_k7kSWTdyRCmRKbax8mrW5A


Ελπίζουμε ειλικρινά ότι πολλοί χημικοί τροφίμων θα εκμεταλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να ακούσουν τις σκέψεις ενός γκουρού του χώρου μας, σχετικά με τις βασικές αρχές του επαγγέλματος του χημικού τροφίμων.
food chem WEBINAR

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα