Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
16.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: 15 νήπια στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση από γεύμα παιδικού σταθμού

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΔιεθνή: 15 νήπια στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση από γεύμα παιδικού σταθμού
spot_img

Τουλάχιστον 15 παιδιά αρρώστησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατανάλωσαν επιμολυσμένο φαγητό σε ένα Anganwadi, που αποτελεί ένα τύπο προσχολικής εκπαίδευσης, στην πόλη Podalakuru της περιοχής Nellore της Ινδίας. Σύμφωνα με αναφορές, τα παιδιά έπασχαν από διάρροια από το βράδυ της Τετάρτης. Οι γονείς πραγματοποίησαν διαδήλωση στο Anganwadi και κατηγόρησαν το προσωπικό για αμέλεια και καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση του περιστατικού και στη χορήγηση θεραπείας στα παιδιά τους.

Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι τα παιδιά άρχισαν να κάνουν εμετό και αρρώστησαν αφού κατανάλωσαν το γεύμα που τους παρείχαν οι υπάλληλοι στο Anganwadi. Είπαν ότι τα παιδιά εισήχθησαν σε τοπικό νοσοκομείο για θεραπεία, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι αρρώστησαν λόγω της ακαταλληλότητας των τροφίμων που είχαν καταναλώσει. Τα παιδιά νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία στην πόλη Podalakuru και Nellore. Το Indian Express αναφέρει ότι η κατάστασή τους είναι σταθερή τώρα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα