Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και όμως… κυκλοφορεί μπύρα μόνο για καταναλωτές άνω των 35 ετών!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΚαι όμως… κυκλοφορεί μπύρα μόνο για καταναλωτές άνω των 35 ετών!
spot_img

Μία εντυπωσιακή κίνηση μάρκετινγκ από αυστραλιανή ζυθοποιία.

Η Αυστραλιανή ζυθοποιία Lord Nelson Brewery, που βρίσκεται στην περιοχή Rocks του Σίδνεϊ, αποφάσισε να μην σερβίρει την μπύρα τους σε όσους είναι κάτω από 35 χρόνων. Όπως λέει ο διευθύνων σύμβουλος, Μπλερ Χέιντεν «εάν δεν είχατε γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε η πρώτη μας μπύρα, δυστυχώς δεν κάνει για εσάς».

Ο hayden εξήγησε: «Για πάνω από 30 χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία ποιοτικών μπυρών που είναι εκλεπτυσμένες και ισορροπημένες. Η μπύρα Three Sheets Pale Ale παραμένει η ναυαρχίδα μας και αποτελεί απόδειξη του ότι είμαστε πιστοί στον εαυτό μας και δεν ακολουθούμε τις τάσεις και τα «in» στυλ», υπογραμμίζοντας ότι «μέχρι οι νέοι να κόψουν τις παράξενες συνήθειες κατανάλωσης αλκοόλ, οι μπύρες μας θα προορίζονται για τους άνω των 35 ετών».

Παρά την αμφιλεγόμενη απόφαση της ζυθοποιίας, την οποία ορισμένοι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας έχουν χαρακτηρίσει ως “ηλικιακή προκατάληψη” άλλοι την επαίνεσαν ως “μια λογική κίνηση μάρκετινγκ”.

Πάντως ο περιορισμός ηλικίας σύμφωνα με τη The drink Business, μπορεί να παρακάμπτεται και οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι “μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα 35+, αρκεί να την «σεβαστούν».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο