Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι Ιάπωνες το… τερμάτισαν! Δείπνο σε «κλουβί» λόγω Covid!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΟι Ιάπωνες το… τερμάτισαν! Δείπνο σε «κλουβί» λόγω Covid!
spot_img

Πρόσφατα στο Τόκιο ήρθησαν οι αυστηροί περιορισμοί για τον περιορισμό του κορωνοϊού, ένα γεγονός που σκόρπισε τον ενθουσιασμό, αφού άνοιξαν και πάλι τα εστιατόρια και τα μπαρ. Όμως η έξοδος από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος εξαφανίστηκε ως διά μαγείας. Για όσους εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί, το πολύ γνωστό ξενοδοχείο Hoshinoya Tokyo, προσφέρει κοινωνικά αποστασιοποιημένα δείπνα, μέσα σε παραδοσιακά φανάρια chochin.

Από τις 13 Οκτωβρίου 2021, το θέρετρο Hoshinoya στο Τόκιο άρχισε να προσφέρει τα λεγόμενα «δείπνα».

Τα φανάρια αυτά αποτελούν εδώ και καιρό ένα παραδοσιακό μέρος των εστιατορίων και των επιχειρηματικών εγκαταστάσεων της Ιαπωνίας. Το ξενοδοχείο, με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, τα επανεφηύρε ως χωρίσματα που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από κάθε πελάτη.

Τα chochin αναπτύχθηκαν από το κατάστημα φαναριών “Kojima Shoten” στο Κιότο. Έχουν διάμετρο 75 cm και ύψος 102 cm. Είναι εξοπλισμένα με απαλό φως που φωτίζει το πρόσωπο και το γεύμα σας, όπως αναφέρει το LuxuryLaunches. Αυτό το φως μπορεί να αποδειχθεί πολύ βοηθητικό στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ανεβάσετε ιστορίες στο Instagram!

Αν ενδιαφέρεστε για το δείπνο chochin θα πρέπει να κάνετε κράτηση με το Hoshino Tokyo. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 227,80€ για το χώρο με τα φανάρια, και η στάνταρ χρέωση για το δείπνο ξεκινάει από 165,37€ ανά άτομο.

Να σημειωθεί πως το εστιατόριο λαμβάνει μέτρα και για τον καλό αερισμό του χώρου, και εξασφαλίζει πως ολόκληρη η περιοχή αερίζεται περίπου 5,5 φορές την ώρα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο