Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις τάσεις στα σνακ

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τις τάσεις στα σνακ
spot_img

Καταναλωτικές τάσεις και λύσεις προϊόντων σνακ.

Πώς εξελίχθηκε το σνακ των καταναλωτών τα τελευταία πέντε χρόνια και πού οδεύει το 2025; Πώς αντιμετωπίζουν οι κορυφαίοι πάροχοι συστατικών τις συγκεκριμένες ανάγκες των καταναλωτών (π.χ. γεύση, διατροφή, ευκολία κ.λπ.); Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που θα εξεταστούν στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του Ινστιτούτου Τροφίμων στις 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, ειδικοί του κλάδου από την Glanbia Nutritionals, την Brightfield Group και το Ινστιτούτο Τροφίμων θα μοιραστούν τις γνώσεις τους για το μέλλον του τσιμπολόγημα. Τα θέματα θα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

• Οι θεμελιώδεις παράγοντες της συμπεριφοράς στο σνακ
• Υγεία και ευεξία 3.0
• Τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των καταναλωτών
• Καινοτομίες προϊόντων / λύσεις για κατασκευαστές τροφίμων και ποτών

Είτε είστε κατασκευαστής τροφίμων, προγραμματιστής προϊόντων ή επαγγελματίας μάρκετινγκ, αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο θα παρέχει τα βασικά δεδομένα και πληροφορίες για να σας κρατά ενήμερους και να παρέχει τις λύσεις που θα βοηθήσουν στην προώθηση της επιχείρησής σας.

Ποιοι πρέπει να παρευρεθούν:
• Προγραμματιστές προϊόντων F&B
• Παρασκευαστές τροφίμων CPG
• Επαγγελματίες μάρκετινγκ
• Διατροφολόγοι
• Έμποροι λιανικής τροφίμων

Χορηγός: Glanbia Nutritionals

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο