Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν σεμινάρια του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τα νέα εθνικά σήματα πιστοποίησης τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔωρεάν σεμινάρια του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τα νέα εθνικά σήματα πιστοποίησης τροφίμων
spot_img

cibum team

Ο ΕΛΓΟ Δήμητρα διοργανώνει Δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια για τα νέα εθνικά σήματα πιστοποίησης τροφίμων.

Πριν από λίγες ημέρες,  ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός παρουσίασε τα νέα έξι εθνικά σήματα πιστοποίησης, σκοπός των οποίων είναι η καθιέρωση ενός πλαισίου πιστοποίησης για την προστασία και την ανάδειξη της ποιότητας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων,  που ανταποκρίνεται  στις προσδοκίες των Ελλήνων καταναλωτών.  Τα νέα αυτά σήματα πιστοποίησης, που είναι προαιρετικά και φιλοπεριβαλλοντικά, θα βοηθήσουν τους παραγωγούς να προσθέσουν αξία στα προϊόντα τους ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα τους τόσο στην εγχώρια, όσο και στη  διεθνή αγορά, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της βιωσιμότητας των αγροτικών περιοχών.

 

Τα έξι νέα σήματα πιστοποίησης αφορούν:

 

   * Προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης (AGRO 2)

 

   * Πιστοποιημένο χοιρινό κρέας (AGRO 8)

 

   * Προϊόντα προστατευόμενων περιοχών δικτύου Natura 2000 (AGRO 9)

 

   * Τοπικά προϊόντα (AGRO 10)

 

   * Προϊόντα από κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής (AGRO 11)

 

   * Προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας θαλάσσιας εκτροφής και λιμνοθαλασσών (AGRO 12)

 

Το Σεμινάριο για το  AGRO 8 θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου

Για το AGRO 9 στις 21 Σεπτεμβρίου

Για το ΑGRO 10  στις 22 Σεπτεμβρίου

Για το AGRO 11 στις 27 Σεπτεμβρίου

Για το AGRO 12 στις 28 Σεπτεμβρίου

Ενώ έχει προγραμματιστεί σεμινάριο και για το AGRO 2-5 στις 29 Σεπτεμβρίου.

 Για πηροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.

Επικίνδυνες κάψουλες καφέ: Βρέθηκε ακρυλαμίδιο, φουράνιο και γλυφοσάτη σε εργαστηριακές αναλύσεις

Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προκαλεί διαρκή συζήτηση σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους του για την υγεία.

Φονικές σοκολάτες: Αυξάνονται τα θύματα – Δύο νεκροί και 169 σοβαρές τροφικές δηλητηριάσεις

Τα θύματα της φονικής σοκολάτας αυξάνονται παρά την μαζική ανάκληση των επικίνδυνων προϊόντων που είχε γίνει τον Ιούνιο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο