Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λίπη- έλαια-διατροφή: Διαδικτυακό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Φόρουμ Λιπιδίων

ΑρχικήΝέαΛίπη- έλαια-διατροφή: Διαδικτυακό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Φόρουμ Λιπιδίων
spot_img

cibum team

Στις 22 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Λιπιδικού Φόρουμ παράλληλα με το 18ο  Συνέδριο και έκθεση έκθεσης λιπιδίων EuroFed.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να φέρει κοντά ερευνητές από την Ακαδημαϊκή Ένωση, Ερευνητικά Ιδρύματα και της Βιομηχανίας Τροφίμων σε ένα φόρουμ ανταλλαγής γνώσεων στον τομέα των λιπιδίων. Το συν΄διο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.

 Το συνέδριο επικεντρώνεται στα ακόλουθα θέματα:

  • Λίπη, Έλαια & Διατροφή
  • Ελιές και Ελαιόλαδο
  • Αναλυτικές μέθοδοι
  • Λειτουργικά συστατικά
  • Τρέχουσες τάσεις στην τεχνολογία των ελαίων και λιπών
  • Εφαρμογές βιοτεχνολογίας
  • Οξείδωση & Αντιοξειδωτικά
  • Αιθέρια και Φαρμακευτικά έλαια
  • Ασφάλεια & Ποιότητα
  • Υποπροϊόντα και αξιοποίηση αποβλήτων
  • Μεταβολισμός & Βιολογική Δραστηριότητα των Λιπιδίων
  • Μη βρώσιμες εφαρμογές

 Εγγραφή

  • Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.
  • Οι συμμετέχοντες στο 18ο EuroFed Lipid Congress and Expo μπορούν να συνδεθούν στο συνέδριο χρησιμοποιώντας τους ίδιους κωδικούς σύνδεσης που χρησιμοποιούν για το 18ο EuroFed Lipid Congress and Expo
  • Οι συμμετέχοντες μόνο στο Συνέδριο Greek Lipid Forum πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και θα λάβουν εξατομικευμένους κωδικούς για σύνδεση με τη διάσκεψη
  • Διατίθεται εδώ μια φόρμα εγγραφής για το Ελληνικό Φόρουμ Λιπιδίων και πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση

info@greeklipidforum.gr

  • Για όσους επιθυμούν να κάνουν μια παρουσίαση αφίσας, χρησιμοποιήστε το πρότυπο που επισυνάπτεται εδώ και στείλτε το στο info@greeklipidforum.gr

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα