Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δράσεις για τη διεθνή προβολή και κατοχύρωση του ελληνικού brand name οινοτουρισμού

ΑρχικήΝέαΔράσεις για τη διεθνή προβολή και κατοχύρωση του ελληνικού brand name οινοτουρισμού
spot_img

Τις εργασίες του τρίτου συνεδρίου για τον οινοτουρισμό, που συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χαιρέτισε διαδικτυακά ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

   Η στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού έχει ψηλά στην ατζέντα τον οινοτουρισμό, είπε ο κ. Κικίλιας, με στόχο την προσέλκυση τουριστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τη δημιουργία μοναδικών αυθεντικών εμπειριών για τους επισκέπτες.

- Advertisement -

   Μαζί με την υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη, προχωρούμε σε μια σειρά από δράσεις για την αναβάθμιση του οινοτουρισμού, μέσα από την δημιουργία πρώτης ψηφιακής πύλης, το σήμα επισκέψιμου οινοποιείου, τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Οινοτουρισμού, ανάφερε ο υπουργός. 

Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δημιουργικότητα την προσπάθεια για τη διεθνή προβολή της εκλεκτής ελληνικής οινικής παραγωγής και την κατοχύρωση του ελληνικού brand name οινοτουρισμού διεθνώς, υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας. 

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα