Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΕ: Άνοιξε διαβούλευση  για τα πιστοποιητικά επιχειρήσεων «Βιολογικής παραγωγής»

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΕΕ: Άνοιξε διαβούλευση  για τα πιστοποιητικά επιχειρήσεων «Βιολογικής παραγωγής»
spot_img

Σύστημα ελέγχου και πραγματογνωμοσύνης στις συναλλαγές (TRACES) — Δημοσίευση πιστοποιητικών επιχειρήσεων «βιολογικής παραγωγής» (λεπτομερείς κανόνες).

Από χθες 2 Ιουλίου και για 4 εβδομάδες όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις και τα σχόλια τους, όσον αφορά στο νέο κανονισμό για τα πιστοποιητικά επιχειρήσεων «βιολογικής παραγωγής» που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές, τις αρχές ελέγχου ή τους φορείς ελέγχου στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και πραγματογνωμοσύνης στις συναλλαγές (TRACES). Τα πιστοποιητικά αυτά θα πρέπει να δημοσιοποιούνται αυτόματα, ώστε να αυξηθεί η ενημέρωση σχετικά με το σύστημα ελέγχου βιολογικών προϊόντων και τις πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις ομάδες επιχειρήσεων «βιολογικής παραγωγής». Οι επιχειρήσεις ενδέχεται να απαλλάσσονται από την υποχρέωση κατοχής τέτοιου πιστοποιητικού.

Για να συμμετάσχετε στη διαβούλευση πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο