Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
24.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν σεμινάριο για την σπατάλη τροφίμων (food waste) από το ECOTIVITY

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν σεμινάριο για την σπατάλη τροφίμων (food waste) από το ECOTIVITY
spot_img

Το ECOTIVITY συνεχίζει τον κύκλο δωρεάν περιβαλλοντικών σεμιναρίων “ECOSEMINARS” και το 2023.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 , νέες και νέοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα 7ωρο διαδραστικό σεμινάριο για την σπατάλη τροφίμων.

Το Eco-Seminar «Βάλε ένα τέλος στην σπατάλη τροφίμων – ένας εύκολος οδηγός» θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στα κεντρικά γραφεία της WWF στην Αθήνα και θα διαρκέσει από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, δεν απαιτεί προηγούμενη εξειδίκευση στον τομέα και απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών.

Τι περιλαμβάνει το Eco-Seminar:

Το σεμινάριο  έχει στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το κρίσιμο θέμα της διαχείρισης και σπατάλης τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ειδικούς στα θέματα της σπατάλης τροφίμων, να ανταλλάξουν απόψεις, να αναπτύξουν ιδέες και τελικά, να μάθουν τρόπους για την μείωση της σπατάλης τροφής στην καθημερινότητά τους μέσα από δραστηριότητες και ομιλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο : https://ecotivity.gr/2023/05/28/ecoseminar-food-waste/

Τρόπος συμμετοχής:

Μπορείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν την θέση σας στο σεμινάριο κάνοντας έγκαιρα την αίτησή σας στον σύνδεσμο εδώ: https://forms.gle/NdUxWNFekrVkEWc36 

Το έργο του ECOTIVITY μέχρι σήμερα:

Από το 2019 , η ομάδα της ECOTIVITY ΑΜΚΕ διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια και δραστηριότητες, για παιδιά και ενήλικες, με στόχο την προώθηση της βιωσιμότητας και την απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων για μια πιο βιώσιμη κοινωνία.

Μέχρι σήμερα έχουμε διοργανώσει 3 θερινά σχολεία, 2 εξειδικευμένα Eco-Seminar ,έχουμε εκπαιδεύσει απολύτως δωρεάν πάνω από 200 νεαρά άτομα ενώ μέσα από τα δίκτυα μας και τις εκδηλώσεις που στηρίζουμε έχουμε ευαισθητοποιήσει εκατοντάδες ακόμα συμπολίτες μας σε ζητήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αιθυλένιο σε μπανάνες και άλλα φρούτα: Επικίνδυνο για την υγεία ή φυσική ορμόνη;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αιθυλένιο, το οποίο έχετε "δει" πολλάκις χωρίς να το ξέρετε!

Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά

Ένα από τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων ζυμαρικών, είναι πως αποτελούν τον "δούρειο ίππο" για την κατανάλωση οσπρίων από παιδιά.

29η Σεπτεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τις Απώλειες και τη Σπατάλη Τροφίμων

Στην Ελλάδα, η ετήσια σπατάλη τροφίμων συνολικά (πρωτογενής παραγωγή, μεταποίηση, εμπόριο-διανομή, εστίαση, νοικοκυριά) ανέρχεται σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια τόνους.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα