Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΣΤΑΤ: 39,9% αύξηση για το Γενικό Δείκτη Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Ιούνιο

ΑρχικήΝέαΕΛΣΤΑΤ: 39,9% αύξηση για το Γενικό Δείκτη Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Ιούνιο
spot_img

Αύξηση 39,9% για το Γενικό Δείκτη Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Ιούνιο 2022, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

H Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος δημοσίευσε τα στοιχεία για τις τιμές παραγωγού στην Ελλάδα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς), για τον Ιούνιο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2021, παρουσίασε αύξηση 39,9% . Συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, Μάιο 2022, παρουσιάστηκε μια μικρή μείωση του δείκτη της τάξεως του 0,6%.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2021 – Ιουνίου 2022, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2020 – Ιουνίου 2021, παρουσίασε αύξηση 31,0% έναντι μείωσης 0,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων .

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα