Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
16.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της FOODTECH

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΕπιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στα πλαίσια της FOODTECH
spot_img

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, δυναμικά παρούσα στην σημαντικότερη έκθεση για την τεχνολογία τροφίμων και την συσκευασία FOODTECH 2023.

Το Σάββατο 11/11/2023 από τις 12.00-17.00 οργανώνουμε επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Κουλτούρα ασφάλειας και καινοτομία, ως συστατικά στοιχεία στην σύγχρονη βιομηχανική παραγωγή-συσκευασία τροφίμων και την διατροφή” σε τρία θεματικά τραπέζια με εξαιρετικούς καλεσμένους από την ακαδημαϊκή κοινότητα ,την βιομηχανία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

- Advertisement -

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

https://petet.gr/?p=6276

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα