ΑρχικήΝέαΕπίθεση σε διανομέα καφέ: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 42χρονος

Επίθεση σε διανομέα καφέ: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 42χρονος

cibum team

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος διανομέα καταστήματος εστίασης, στο Γαλάτσι κατηγορείται ο 42χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 14ης Αυγούστου, ο διανομέας μετέβη στο σπίτι του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να του παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα.Ο 42χρονος, από κοινού με άλλο δράστη, μετέβησαν στο κατάστημα, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια, αφού εξήλθαν, του αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο κι ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

- Advertisement -

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Με δικογραφία σε βάρος του και για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI για πρόκληση βλάβης στους χρήστες – Πώς συνδέεται με τη βιομηχανία τροφίμων (Ολόκληρη η αγωγή)

Η υπόθεση ανοίγει νέο κεφάλαιο στη νομική ευθύνη των συστημάτων AI, με πιθανές επιπτώσεις σε μάρκετινγκ, συμμόρφωση και χρήση αλγορίθμων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.

Ο Τάσος συστήνεται: Ο επιστήμονας τροφίμων που φέρνει την ασφάλεια στην κουζίνα μας

Γνωρίστε τον Τάσο τον Καρδιτσιώτη «Scientist» της διπλανής πόρτας που έκανε την Ασφάλεια Τροφίμων… κάρμα!