Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επίθεση σε ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη – Δεύτερη επίθεση από τον ίδιο δράστη σε διανομέα

ΑρχικήΝέαΕπίθεση σε ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη - Δεύτερη επίθεση από τον ίδιο δράστη σε διανομέα
spot_img

Απρόκλητη επίθεση από άνδρα δέχθηκε 49χρονος διανομέας

Θύμα απρόκλητης επίθεσης από έναν άνδρα κατήγγειλε ότι έπεσε 49χρονος διανομέας, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που σταμάτησε τη δίκυκλη μηχανή του για να παραδώσει μία παραγγελία, ο άνδρας – σύμφωνα με την καταγγελία του 49χρονου – τον πλησίασε απαιτώντας επιτακτικά να του φέρει έναν καφέ. Όταν ο διανομέας τού εξήγησε ότι πρέπει να ακολουθηθεί μία διαδικασία, εκείνος δυσφόρησε, τον απείλησε λεκτικά, εκσφενδονίζοντας μία καρέκλα προς το μέρος του ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε, κραδαίνοντας ένα σκαπτικό εργαλείο που άρπαξε από παρακείμενο πάγκο. 

- Advertisement -

   Σε έξαλλη κατάσταση, ο ίδιος άντρας – που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστήσει πριν από λίγες μέρες σε ανάλογο περιστατικό με έναν ακόμη διανομέα – κατά την ίδια καταγγελία, ανέβηκε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα πηδώντας από το ένα στο άλλο, πετώντας πέτρες προς πάσα κατεύθυνση. Αργότερα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα όπως κλαδευτήρι και χαρτοκόπτης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι με εισαγγελική εντολή οδηγήθηκε σε ψυχιατρική δομή.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia

Το ψάρι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρώνε τα παιδιά – SOS από ειδικούς

Ποιο ψάρι απειλεί την υγεία των παιδιών σύμφωνα με...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα