Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυγά σε σκόνη: Παγκόσμιες τάσεις βιομηχανίας, μερίδιο, μέγεθος, ανάπτυξη, και πρόβλεψη 2022-2027

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑυγά σε σκόνη: Παγκόσμιες τάσεις βιομηχανίας, μερίδιο, μέγεθος, ανάπτυξη, και πρόβλεψη 2022-2027
spot_img

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς σε σκόνη αυγών έφτασε τα 1.761 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Προσβλέποντας στο μέλλον, η ResearchAndMarkets.com αναμένει ότι η αγορά θα φτάσει τα 2.474 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, παρουσιάζοντας CAGR 5,58% κατά την περίοδο 2022-2027. Έχοντας υπόψη τις αβεβαιότητες του COVID-19, η έκθεση του ResearchAndMarkets.com  παρακολουθεί και αξιολογεί συνεχώς την άμεση αλλά και την έμμεση επίδραση της πανδημίας σε διαφορετικές βιομηχανίες τελικής χρήσης. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνονται στην έκθεση ως σημαντικός παράγοντας που συνεισφέρει στην αγορά

Η σκόνη αυγών προέρχεται από την αφυδάτωση των φρέσκων αυγών μέσω της μεθόδου ξήρανσης με ψεκασμό. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, θερμίδες, μέταλλα και άλλο θρεπτικό περιεχόμενο. Είναι επίσης χωρίς λακτόζη και περιέχει χαμηλές ποσότητες υδατανθράκων, χοληστερόλης και λίπους σε σύγκριση με ένα ολόκληρο αυγό. Εκτός από αυτό, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετικές ιδιότητες σύνδεσης και γαλακτώματος, καθιστώντας το μια ιδανική εναλλακτική λύση για την παρασκευή διαφόρων ειδών διατροφής. Η σκόνη αυγών είναι μη αλλοιώσιμη και βολική στη χρήση, δεν απαιτεί ψύξη και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Επί του παρόντος, διατίθεται σε διάφορες σειρές για να καλύψει τις ανάγκες μιας ευρύτερης καταναλωτικής βάσης

Τάσεις της αγοράς αυγών σε σκόνη:

Η κλιμακούμενη ζήτηση για είδη ζαχαροπλαστικής λόγω της ταχείας αστικοποίησης, του αυξανόμενου ενεργού πληθυσμού και της αυξανόμενης αγοραστικής δύναμης των ατόμων αντιπροσωπεύει έναν από τους κύριους παράγοντες που ωθούν την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η αυξανόμενη συνείδηση ​​για την υγεία μεταξύ των ατόμων, μαζί με τα γνωστά οφέλη της κατανάλωσης αυγών, που περιλαμβάνουν την ενίσχυση των δοντιών και των οστών, την προώθηση της απώλειας βάρους και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των νευρικών κυττάρων, επηρεάζουν θετικά τη χρήση της σκόνης αυγού σε μπισκότα, επιδόρπια και άλλες λειτουργικές συνταγές αρτοποιίας. Εκτός από αυτό, η σκόνη αυγού επεξεργάζεται με τη διαδικασία ξήρανσης που μειώνει τον κίνδυνο βακτηριακής μόλυνσης. Αυτό, σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανησυχίες για τις τροφιμογενείς ασθένειες και τα απόβλητα που σχετίζονται με τα ωμά αυγά, συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς.

Η έκθεση της ResearchAndMarkets.com παρέχει μια ανάλυση των βασικών τάσεων σε κάθε υποτμήμα της παγκόσμιας αγοράς σε σκόνη αυγών, μαζί με προβλέψεις σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο για την περίοδο 2022-2027. Η αναφορά έχει κατηγοριοποιήσει την αγορά με βάση τον τύπο και την τελική χρήση

Ανάλυση κατά τύπο:

  • Σκόνη αυγού ολόκληρου
  • Σκόνη κρόκου αυγού
  • Λευκή σκόνη αυγού

Η σκόνη ολόκληρου αυγού κατέχει επί του παρόντος το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς. Χρησιμοποιείται ευρέως ως υποκατάστατο των φρέσκων αυγών στην παραγωγή προϊόντων διατροφής πλούσιων σε πρωτεΐνες. Παράλληλα το τμήμα αρτοποιίας αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής παγκόσμιας αγοράς. Αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί στην αυξανόμενη χρήση σκόνης αυγών στην παρασκευή λειτουργικών ειδών αρτοποιίας.

Η Ευρώπη κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λόγω της αυξανόμενης κατανάλωσης έτοιμων προς κατανάλωση (RTE) και επεξεργασμένων τροφίμων στην περιοχή, τα οποία παρασκευάζονται με σκόνη αυγών.

Ανταγωνιστικό τοπίο:

Το ανταγωνιστικό τοπίο της αγοράς έχει αναλυθεί στην έκθεση, μαζί με τα λεπτομερή προφίλ των μεγάλων παραγόντων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Μερικοί από αυτούς τους παίκτες είναι οι Sanovo Technology Group, WEKO Eiproducten BV, Eurovo SRL, Rembrandt Enterprises Inc., Rose Acre Farms, Inc. και Kewpie Egg Corporation

Αυτή η έκθεση παρέχει μια βαθιά εικόνα της παγκόσμιας βιομηχανίας σκόνης αυγών που καλύπτει όλες τις βασικές πτυχές της. Αυτό κυμαίνεται από μακροσκοπική επισκόπηση της αγοράς έως μικρολεπτομέρειες της απόδοσης του κλάδου, πρόσφατες τάσεις, βασικούς παράγοντες και προκλήσεις της αγοράς, ανάλυση SWOT, ανάλυση πέντε δυνάμεων του Porter, ανάλυση αλυσίδας αξίας, κ.λπ. Η έκθεση παρέχει επίσης μια ολοκληρωμένη ανάλυση για τη δημιουργία ενός εργοστάσιου παραγωγής αυγών σε σκόνη. Η μελέτη αναλύει τις απαιτήσεις επεξεργασίας και κατασκευής, το κόστος του έργου, τη χρηματοδότηση του έργου, τα οικονομικά του έργου, τις αναμενόμενες αποδόσεις της επένδυσης, τα περιθώρια κέρδους, κ.λπ. που έχουν οποιοδήποτε μερίδιο ή σχεδιάζουν να εισβάλουν στη βιομηχανία σκόνης αυγών με οποιονδήποτε τρόπο.

Για να διαβάσετε την έκθεση “”Αγορά Αυγού σε Σκόνη: Παγκόσμια Τάση Βιομηχανίας, Μερίδιο, Μέγεθος, Ανάπτυξη, Ευκαιρία και Πρόβλεψη 2022-2027” πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Και άλλος σπάνιος τύπος σαλμονέλας σε Ιταλική ρόκα

Νέα ειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο από ρόκα προέλευσης Ιταλίας.

Ετικέτες τροφίμων: Ευρωπαϊκή έκθεση διαπιστώνει απάτη και παραπλάνηση των καταναλωτών

Τα κενά στη νομοθεσία επιτρέπουν τη χρήση ισχυρισμών υγείας ακόμη και σε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ζάχαρη ή/και αλάτι.

Η ποικιλία πεπονιού που έχει προκαλέσει πάνω από 3.000 τροφικές δηλητηριάσεις

Από τους τέσσερις τύπους πεπονιών που έχουν συνδεθεί με τροφιμογενείς επιδημίες, τα πεπόνια cantaloupes ήταν τα πιο συχνά εμπλεκόμενα (67%) ως όχημα μετάδοσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο