Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΧρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!
spot_img

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα της.

Ως η καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου βραβεύτηκε η V Roubis στον διαγωνισμό Mediterranean taste awards (Μεσογειακά βραβεία γεύσης) με την βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko RTD στην Χρυσή κατηγορία βραβείων.

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα. Μέσα από την διαδικασία γευστικής δοκιμής από ομάδα ειδικών, αναδείχθηκε με υψηλή βαθμολογία η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko και ανήκει πλέον στην χρυσή κατηγορία, ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα που παράγει η Μεσόγειος. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για την ομάδα μας. Αξιοποιώντας με σεβασμό τα αγνά κι αληθινά εσπεριδοειδή που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο, δημιουργούμε χειροποίητα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, που απολαμβάνουν όχι μόνο οι κάτοικοι της Μεσογείου αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν τις αληθινές, χειροποίητες γεύσεις και το ευ ζην σε πολλές χώρες στον κόσμο. Διακρίσεις όπως αυτή, μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι και ακόμα πιο προσηλωμένοι στις αξίες μας: χειροποίητη παραγωγή, ευ ζην, ποιότητα και φρέσκες πρώτες ύλες. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο