Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακό σεμινάριο: Τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔιαδικτυακό σεμινάριο: Τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής
spot_img

Πώς η επιθεώρηση προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους – Μελέτες περιπτώσεων βέλτιστων πρακτικών.

Διαδικτυακό σεμινάριο: Ανακαλύψτε πώς η επιθεώρηση προϊόντων μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που σχετίζονται με το κόστος παραγωγής τροφίμων

- Advertisement -

Ως κατασκευαστής τροφίμων, αντιμετωπίζετε αυξανόμενες λειτουργικές προκλήσεις που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τη βάση κόστους σας. Πρέπει να αναζητήσετε αποτελεσματικότητα και εκσυγχρονισμό για να προσφέρετε τη διαφάνεια και την ευελιξία που απαιτεί τώρα η αγορά.

Οι ακόλουθοι παράγοντες επηρεάζουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία και πρέπει να αντιμετωπιστούν:

  • Αύξηση του κόστους υλικών και ενέργειας
  • Προσωπικοί πόροι
  • Κόστος σπατάλης προϊόντος και χρόνος που χάνεται για την εκ νέου εργασία
  • Εκπλήρωση αναγκών δεδομένων, ψηφιοποίησης και ιχνηλασιμότητας
  • Διακοπή λειτουργίας γραμμής παραγωγής

Τα συστήματα επιθεώρησης προϊόντων μπορούν να υποστηρίξουν τους κατασκευαστές τροφίμων στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου κόστους παραγωγής συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων, στη βελτίωση της αποδοτικότητας και στην ενίσχυση της κερδοφορίας.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο κατ’ απαίτηση από το METTLER TOLEDO, μάθετε πώς οι λύσεις επιθεώρησης προϊόντων μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις προκλήσεις που σχετίζονται με το κόστος και ακούστε μελέτες περιπτώσεων βέλτιστων πρακτικών που δείχνουν πώς οι κατασκευαστές τροφίμων έχουν αξιοποιήσει συστήματα επιθεώρησης προϊόντων για να μειώσουν το κόστος, να μειώσουν τα απόβλητα και να βελτιώσουν την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα .

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα