Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακό σεμινάριο: Τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔιαδικτυακό σεμινάριο: Τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής
spot_img

Πώς η επιθεώρηση προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους – Μελέτες περιπτώσεων βέλτιστων πρακτικών.

Διαδικτυακό σεμινάριο: Ανακαλύψτε πώς η επιθεώρηση προϊόντων μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που σχετίζονται με το κόστος παραγωγής τροφίμων

Ως κατασκευαστής τροφίμων, αντιμετωπίζετε αυξανόμενες λειτουργικές προκλήσεις που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα τη βάση κόστους σας. Πρέπει να αναζητήσετε αποτελεσματικότητα και εκσυγχρονισμό για να προσφέρετε τη διαφάνεια και την ευελιξία που απαιτεί τώρα η αγορά.

Οι ακόλουθοι παράγοντες επηρεάζουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία και πρέπει να αντιμετωπιστούν:

  • Αύξηση του κόστους υλικών και ενέργειας
  • Προσωπικοί πόροι
  • Κόστος σπατάλης προϊόντος και χρόνος που χάνεται για την εκ νέου εργασία
  • Εκπλήρωση αναγκών δεδομένων, ψηφιοποίησης και ιχνηλασιμότητας
  • Διακοπή λειτουργίας γραμμής παραγωγής

Τα συστήματα επιθεώρησης προϊόντων μπορούν να υποστηρίξουν τους κατασκευαστές τροφίμων στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου κόστους παραγωγής συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων, στη βελτίωση της αποδοτικότητας και στην ενίσχυση της κερδοφορίας.

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο κατ’ απαίτηση από το METTLER TOLEDO, μάθετε πώς οι λύσεις επιθεώρησης προϊόντων μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις προκλήσεις που σχετίζονται με το κόστος και ακούστε μελέτες περιπτώσεων βέλτιστων πρακτικών που δείχνουν πώς οι κατασκευαστές τροφίμων έχουν αξιοποιήσει συστήματα επιθεώρησης προϊόντων για να μειώσουν το κόστος, να μειώσουν τα απόβλητα και να βελτιώσουν την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα .

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο