Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έλληνες Ποτοποιοί/ Αποσταγματοποιοί: Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΕΑΟΠ για ηλεκτρονική τιμολόγηση και την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΑρχικήΝέαΈλληνες Ποτοποιοί/ Αποσταγματοποιοί: Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΕΑΟΠ για ηλεκτρονική τιμολόγηση και την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
spot_img

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, 15:00 – 17:30.

Ο  Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών προκειμένου να ενημερωθούν οι ΠΟΤΟΠΟΙΟΙ /ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙ για τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ψηφιοποίηση των Ελληνικών Επιχειρήσεων: 2024 έτος μεγάλων αλλαγών» σε συνεργασία με υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων τεχνολογίας, εξειδικευμένα στις ψηφιακές λύσεις ανά τομέα.

- Advertisement -

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, 15:00 – 17:30

Το σεμινάριο είναι ελεύθερο και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Microsoft Teams.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα