Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H 3αλφα διακρίθηκε στα Made in Greece Awards 2022!

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαH 3αλφα διακρίθηκε στα Made in Greece Awards 2022!
spot_img

Bronze βραβείο για τη σειρά οσπρίων της Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε, που εδώ και 54 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων, ξεχώρισε στα φετινά Made in Greece Awards, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.).

Πιο συγκεκριμένα, η 3αλφα διακρίθηκε στην κατηγορία του «Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος», κατακτώντας το Bronze βραβείο για τη σειρά οσπρίων της Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα.

Η Ομάδα Ελλήνων Παραγωγών 3αλφα, που απαριθμεί πάνω από 330 ενεργά μέλη από όλη την Ελλάδα, ακολουθεί και εφαρμόζει το κατοχυρωμένο Πρότυπο 3αλφα, το οποίο βασίζεται σε Ορθές Πρακτικές Βιώσιμης Γεωργίας. Αυτή η πιστοποιημένη διαδικασία σε συνάρτηση με το μικροκλίμα της κάθε περιοχής έχει ως αποτέλεσμα την προστασία του παραγωγού – καλλιεργητή, τον σεβασμό στο περιβάλλον και την δημιουργία ενός προϊόντος απόλυτα υγιεινού και ασφαλούς.

Η 3αλφα δημιούργησε μια νέα ταυτότητα κατά τον επανασχεδιασμό των συσκευασιών των οσπρίων της, ενώνοντας τα προϊόντα της Ομάδας Ελλήνων Παραγωγών κάτω από ένα κοινό σήμα και ξεχωρίζει τα προϊόντα τους με χρυσή σήμανση πάνω στο πακέτο. Με το όνομα του παραγωγού και του  τόπου προέλευσης σε κάθε συσκευασία.

Η 3αλφα, αμιγώς Ελληνική εταιρεία, επενδύει διαρκώς στις υποδομές και στους συνεργάτες της. Ολοκλήρωσε το καλοκαίρι του 2021  επενδυτικό σχέδιο ύψους 1 εκ. € σε μηχανολογικό εξοπλισμό που έδωσε την δυνατότητα στην εταιρεία να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό των συσκευασιών της και ταυτόχρονα την μείωση 14 τόνων πλαστικού τον χρόνο. Ενώνει τις δυνάμεις της με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, λαμβάνοντας την πιστοποίηση Ethos Green κατά την πρόσφατη ένταξή της.

Η διάκριση των Made in Greece Awards είναι αποτέλεσμα της αέναης προσπάθειας της 3αλφα να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή,  ανταποκρινόμενη πάντα στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς, αλλά και μία επιπλέον αναγνώριση των αξιών που πρεσβεύει όλη η οικογένεια της 3αλφα για περισσότερα από 50 χρόνια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εντομοφαγία στην ΕΕ: Η απάντηση της Κομισιόν σε ερώτηση περί προστασίας της Δημόσιας Υγείας

Η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη με γραπτή ερώτηση προς την Κομισιόν έθεσε θέμα για την προστασία της δημόσιας υγείας και τις απαιτήσεις υποχρεωτικής επισήμανσης.

Προσοχή: Επικίνδυνο αλεύρι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

Συναγερμός σε 22 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για επικίνδυνο αλεύρι προέλευσης Γερμανίας.

Το σκάνδαλο με το ηλι(θι)έλαιο του 2008 και η καθυστερημένη κατά 15 χρόνια δικαίωση

Μετά από 15 χρόνια μάθαμε και επίσημα πως άλλο άλλο οι κορεσμένοι (MOSH) και άλλο οι αρωματικοί (MOAH) υδρογονάνθρακες!
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα