Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κορινθία: Ξεκινάει η λειτουργία της πιο σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας κάνναβης στην Ευρώπη

ΑρχικήΝέαΚορινθία: Ξεκινάει η λειτουργία της πιο σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας κάνναβης στην Ευρώπη
spot_img

Η επένδυση ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ

«Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει η λειτουργία της πιο σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ευρώπη, από την Κορινθία». Αυτό σημειώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tykun Europe Νίκο Μπέη.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tykun Europe κ. Νίκο Μπέη για την επένδυση της εταιρείας στην Κυρά Βρύση Κορινθίας, που ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ και θα δημιουργήσει σε πρώτη φάση πάνω από 120 νέες θέσεις εργασίας, πολλές εξ’ αυτών στην έρευνα και καινοτομία.

Οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει η λειτουργία της πιο σύγχρονης μονάδας επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ευρώπη, από την Κορινθία!».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia

Το ψάρι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρώνε τα παιδιά – SOS από ειδικούς

Ποιο ψάρι απειλεί την υγεία των παιδιών σύμφωνα με...

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Νίκος Γδοντέλης ξεκαθαρίζει οριστικά εάν μπορούμε να φάμε τα κόκκινα αυγά από τα τσουρέκια

Τελικά τρώμε τα αυγά που στολίζουν τα κόκκινα τσουρέκια; Ο Επιστήμονας Τροφίμων Νίκος Γδοντέλης*, λύνει το ζήτημα χωρίς περιστροφές
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα