Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λακωνία: Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολάων πήρε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2023

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΛακωνία: Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολάων πήρε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2023
spot_img

Ο θεσμός «Βραβεία Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λακωνίας» στηρίζει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις της Λακωνίας.

Το βραβείο Επιχειρηματικότητας 2023 για την κατηγορία «Μεταποίηση και Εξαγωγές» απένειμε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ.  Καββαθάς στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΟΛΑΩΝ, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου στο Γύθειο.

Επίσης, βραβεία επιχειρηματικότητας από το Επιμελητήριο Λακωνίας απέσπασαν οι εξής  επιχειρήσεις: ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙΝΟΥΝΤΑΣ ΑΕΒΕ , ΑΛΕΑ ΑΒΕ , ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΑΕ , AGROSPARTA ,  ΣΩΤΗΡΑΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ (Sotirali family), ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΓΓΟΝΑ ΚΑΝΕΛΛΑ (Μανιάτικη Μελισσοκομία).  

Ο θεσμός «Βραβεία Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λακωνίας» δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να αναδείξει τις δυνάμεις της λακωνικής επιχειρηματικότητας που υπηρετούν τη διαχρονική σχέση μεταξύ του επιχειρείν και της συλλογικής προόδου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ τόνισε ότι η οικονομική ευημερία μιας χώρας είναι συνυφασμένη με την επιχειρηματικότητα γιατί αυτή είναι που παράγει πλούτο, δημιουργεί και διατηρεί θέσεις εργασίας. Ο κ. Καββαθάς σημείωσε ότι «η επιχειρηματικότητα σήμερα βρίσκεται σε μια κρίσιμη συγκυρία καθώς καλείται να ανταπεξέλθει των δυσκολιών και των πληγών που προκάλεσε η δωδεκαετής οικονομική κρίση δημιουργώντας ένα δυσανάλογο βάρος για τις επιχειρήσεις». Όπως είπε οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν τρία σημαντικά προβλήματα τα οποία συνοψίζονται στη περιορισμένη ρευστότητα και τα χαμηλά ταμειακά διαθέσιμα τους , την αύξηση του κόστους της ενέργειας και των καυσίμων καθώς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των μικρών και πολύ μικρών.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι με δεδομένο ότι η φετινή χρονιά είναι χρονιά εκλογών «αυτό που η χώρα έχει ανάγκη ανεξάρτητα τις επιλογές των πολιτών είναι μια ισχυρή κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.

Νοθευμένο Μέλι: Η Ευρώπη έχει πλημμυρίσει από μέλι με βάση το σιρόπι!

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης στα τρόφιμα, 1 στα 2 μέλια που εισάγονται στην ΕΕ είναι νοθευμένα και σχεδόν όλα τα μέλια από Τουρκία!

Καινοτομία: Φορητός αισθητήρας σταδιακής αλλοίωσης τροφίμων που αλλάζει χρώμα

Ο ανιχνευτής αλλάζει χρώμα από μπλε σε κόκκινο κατά την έκθεση σε βιογενείς αμίνες από τρόφιμα σε συνθήκες αποθήκευσης.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα