Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λιανεμπόριο: Τον Μάρτιο η διαδικτυακή εμπορική έκθεση ιδιωτικής ετικέτας «PLMA Global»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΛιανεμπόριο: Τον Μάρτιο η διαδικτυακή εμπορική έκθεση ιδιωτικής ετικέτας «PLMA Global»
spot_img

Η Ένωση Κατασκευαστών Ιδιωτικών Ετικετών (PLMA) ανακοίνωσε ότι η διαδικτυακή της έκθεση ιδιωτικών ετικετών, PLMA Global, θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Η μοναδική πλατφόρμα υποστηρίζει αποτελεσματικό προγραμματισμό ραντεβού και άμεσες και ασφαλείς ομαδικές συνδέσεις βίντεο μεταξύ κατασκευαστών και αγοραστών ιδιωτικών ετικετών σε όλο τον κόσμο.

Η PLMA Global, η πρόσφατα αναπτυγμένη διαδικτυακή εμπορική έκθεση ιδιωτικών ετικετών από την Ένωση Κατασκευαστών Ιδιωτικών Ετικετών, συνδυάζει τους εκθέτες και τους αγοραστές από τις προσωπικές εκθέσεις του οργανισμού στο Άμστερνταμ και στο Σικάγο που καθορίζουν τη βιομηχανία.

«Οι ανατρεπτικές επιπτώσεις της πανδημίας στο λιανικό εμπόριο και στη βιομηχανία ιδιωτικής ετικέτας συνεχίζονται. Η κύρια από τις σημερινές προκλήσεις είναι η αξιόπιστη ροή προϊόντων από την πηγή στο ράφι», εξήγησε η πρόεδρος της PLMA, Peggy Davies.

Η PLMA Global συμπληρώνει τις αυτοπροσώπως εμπορικές εκθέσεις της PLMA και παρέχει μια βολική, ασφαλή και πλούσια σε πληροφορίες πλατφόρμα, όπου οι έμποροι λιανικής από όλο τον κόσμο μπορούν να συνεργαστούν με νυν, πρώην και υποψήφιους προμηθευτές ιδιωτικής ετικέτας και να αναπτύξουν συλλογικά τους βέλτιστους τρόπους μετακίνησης προϊόντων αξιολογώντας τα προϊόντα τους.

Η ποιότητα, η καινοτομία και το κόστος των αγαθών θα είναι πάντα χαρακτηριστικά που βραβεύουν οι λιανοπωλητές στους συνεργάτες τους, αλλά αυτή τη στιγμή η διαθεσιμότητα των προϊόντων, η συνέχεια και η έγκαιρη παράδοση βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Ο Davies πρόσθεσε, “Η πλατφόρμα μας θα υποστηρίξει τη σύνδεση μεταξύ των μελών-εκθετών της PLMA και των αγοραστών ιδιωτικής ετικέτας που αντιπροσωπεύουν κορυφαία σούπερ μάρκετ, υπεραγορές, εκπτωτικά καταστήματα, φαρμακεία, πολυκαταστήματα και άλλες μορφές. Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ημερών του Μαρτίου, η PLMA Global θα γίνει ο ψηφιακός κόμβος της βιομηχανίας ιδιωτικής ετικέτας».

Χαρακτηριστικά της εκδήλωσης:

  • Το PLMA Global θα υποστηρίζει συνομιλίες και συσκέψεις σε πραγματικό χρόνο, με λειτουργίες που περιλαμβάνουν βιντεοκλήσεις ένας προς έναν ή ομαδικές βιντεοκλήσεις, επιδείξεις προϊόντων, κοινή χρήση οθόνης, ανταλλαγή μηνυμάτων και πολλά άλλα.
  • Οι αγοραστές και οι εκθέτες θα μπορούν να συναντώνται ζωντανά διαδικτυακά 24/7 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Οι εκθέτες λαμβάνουν μια ολόκληρη ιστοσελίδα στην πλατφόρμα για να αναδείξουν τα προϊόντα τους, τις καινοτομίες τους και την εταιρεία τους.
  • Ο αποτελεσματικός προγραμματισμός ραντεβού είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της εικονικής εκδήλωσης.

Για να εγγραφούν στην εκδήλωση, οι εκθέτες και οι έμποροι λιανικής μπορούν να καλέσουν στο +31 20 575 3032, να στείλουν ένα email στη διεύθυνση plmaglobal@loma.nl ή να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.plmainternational/plmaglobal .

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

Τυρί: 6 συμβουλές για να ΜΗΝ χαλάσει πριν την ώρα του – Μπορούμε να το καταναλώσουμε εάν έχει πιάσει μούχλα;

Το τυρί είναι αρκετά ιδιαίτερο όσον αφορά την αποθήκευσή του και απαιτεί ειδική μεταχείριση - Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι για να το διατηρήσετε όσο το δυνατό περισσότερο

Προβληματισμός με την απόφαση του FDA για τις «φθαλικές ενώσεις» στις συσκευασίες

Η πρόσφατη δήλωση του FDA ότι δεν πρόκειται να επιβάλει πλήρη απαγόρευση στις φθαλικές ενώσεις που βρίσκονται συνήθως σε συσκευασίες γρήγορου φαγητού, εξόργισε επιστήμονες και περιβαλλοντικές ομάδες που πιέζουν για την απομάκρυνσή τους.

Salmonella: Το… “μπέρδεμα” με την επικινδυνότητα ή μη, των διάφορων ορότυπων σαλμονέλας, λύνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για να λύσει το θέμα σχετικά με το εάν είναι ασφαλή τα προϊόντα νωπού κρέατος πουλερικών που έχουν εντοπιστεί με άλλους τύπους σαλμονέλας, εκτός από S. enteriditis και S. typhimurium, τα μόνα που έχουν χαρακτηριστεί από την ΕΕ επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα