ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαLidl: Πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα στο Ναύπλιο

Lidl: Πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα στο Ναύπλιο

1 λεπτά ανάγνωσης

Παραβάσεις των κανόνων διακίνησης προϊόντων από σουπερμάρκετ Lidl στο Ναύπλιο.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, σε κατάστημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Lidl στη Λεωφόρο Ασκληπιού 3 στο Ναύπλιο. Μετά από έλεγχο που έγινε στις 25 Ιουλίου, από αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης, διαπιστώθηκαν δύα παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σε έξι κωδικούς προϊόντων.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και μη αναγραφή των υποχρεωτικών ενδείξεων της ποικιλίας και του τόπου παραγωγής στα είδη για τομάτες και πατάτες.

Η ανακοίνωση επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κλ@νι€ς και διάρροια στο διάστημα από τροφική δηλητηρίαση… και κάπως έτσι η NASA έφερε το HACCP στη Γη – του Δρ. Φραγκίσκου Γαΐτη

Γιατί μια τροφική δηλητηρίαση στο διάστημα μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη και τι σχέση έχει με τη γέννηση του HACCP.

Η EPA αποσύρει οδηγίες για τα PFAS που στόχευαν στη μείωση της ρύπανσης του πόσιμου νερού

Η απόφαση αφορά μονάδες επεξεργασίας λυμάτων για τον περιορισμό των «παντοτινών χημικών» πριν φτάσουν σε ποτάμια και υδροδοτικά συστήματα

TFA σε ψωμί, νερό, κρασί και τρόφιμα: Σε επιφυλακή η Ευρώπη για τον νέο αναδυόμενο χημικό κίνδυνο στην τροφική αλυσίδα

Η αυξανόμενη παρουσία TFA και τα νέα τοξικολογικά δεδομένα κινητοποιούν τις ευρωπαϊκές αρχές ασφάλειας τροφίμων.