Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.
Άλευρα Gl-48
Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι ένα μέτρο του ρυθμού αύξησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μετά την κατανάλωση τροφών που περιέχουν υδατάνθρακες. Σύμφωνα με το Harvard Medical School τρόφιμα με γλυκαιμικό δείκτη κάτω του 55 κατατάσσονται στην κατηγορία χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τα τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνουν σταδιακά τα επίπεδα ινσουλίνης και το σάκχαρο στο αίμα και συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι σημαντικός όχι μόνο για όσους θέλουν να τον ελέγξουν αλλά και για όσους θέλουν να χάσουν κιλά ευκολότερα, αλλά και για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ, ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΙΤΟΥ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΙΚΑΛΗΣ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΙΤΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΣΟΓΙΑΣ, ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΜΑΓΙΑ, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ, ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ, ΠΙΤΟΥΡΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΠΟΡΟΙ QUINOA, ΒΥΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΣΠΟΡΟΙ CHIA, ΑΣΕΡΟΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, Α-ΑΜΥΛΑΣΗ, ΞΥΛΑΝΑΣΗ, ΛΙΠΑΣΗ.
Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ