Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα επένδυση της εταιρείας 3αλφα – Εγκατάσταση 26.000 m² στη Λάρισα

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΝέα επένδυση της εταιρείας 3αλφα - Εγκατάσταση 26.000 m² στη Λάρισα
spot_img

Σε μία νέα επένδυση προχωρά η εταιρεία τυποποίησης και εμπορίας οσπρίων 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής γεωργικής παραγωγής.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση ακινήτου 26.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Νέων Καρυών στη Λάρισα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως πολυλειτουργικός κόμβος που θα περιλαμβάνει κέντρο συλλογής πρώτων υλών και πρώτης επεξεργασίας, εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής τελικών προϊόντων. Στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται και η δημιουργία υπερσύγχρονης μονάδας βιομηχανικής παραγωγής και συσκευασίας, στο εγγύς μέλλον.

- Advertisement -

Σε δήλωσή του ο ‘Αγης Καραγεωργίου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ανέφερε: «Στην 3αλφα, βλέπουμε ευκαιρίες εκεί που κάποιοι ίσως βλέπουν εμπόδια. Η επέκτασή μας στη Θεσσαλία δεν αφορά απλώς την δημιουργία ενός hub. Αφορά μία επένδυση στο μέλλον της ελληνικής γεωργίας μέσα από την δημιουργία ενός δεύτερου πόλου επεξεργασίας οσπρίων, ακριβώς δίπλα από το χωράφι. Είναι η απτή υπεράσπιση του οράματος ευημερίας που έχουμε για τις επόμενες γενιές» και συμπλήρωσε: «Ενισχύοντας την παρουσία μας στη Θεσσαλία, οχυρώνουμε την αλυσίδα εφοδιασμού μας, και κυρίως ενισχύουμε την οικονομική ανάπτυξη, δημιουργούμε θέσεις εργασίας, στηρίζουμε τις τοπικές κοινότητες και ενδυναμώνουμε τους Έλληνες παραγωγούς».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα